ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Κελαϊφί για Εμπαπέ: "Κανείς δεν έχει παίξει σε δύο τελικούς Μουντιάλ και δεν έχει πετύχει χατ-τρικ"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στον αγώνα της Παρί με τη Ρεν
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στον αγώνα της Παρί με τη Ρεν © 2023 JEREMIAS GONZALEZ / AP IMAGES

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, μίλησε για το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ, τη δήλωση της Ρεάλ, επαινώντας τον για την ποιότητά του.

Κανείς δεν ξέρει που θα βρει η νέα σεζόν τον Κιλιάν Εμπαπέ, δεδομένου ότι ο Γάλλος δεν έχει ανανεώσει με την Παρί Σεν Ζερμέν και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, ενώ τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να μετακομίζει στη Μαδρίτη για τη Ρεάλ συνεχίζονται.

Ο πρόεδρος των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, μίλησε στη Gazzetta dello Sport ενόψει της αναμέτρησης με τη Μίλαν στο Champions League, εκθειάζοντας τον Γάλλο σταρ:

"Δεν έχω δει τη δήλωση της Ρεάλ, είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι σε μας και στο ποδόσφαιρό μας, όχι στους άλλους. Ο Κιλιάν συνεχίζει να πετυχαίνει σπουδαία γκολ κι ίσως ο κόσμος να το θεωρεί δεδομένο, αλλά κανείς δεν έχει παίξει σε δύο τελικούς Παγκοσμίου Κυπέλλου και δεν έχει πετύχει χατ-τρικ.

Επαναλαμβάνω: Ο Κιλιάν είναι ο καλύτερος στον κόσμο, είναι φανταστικό να τον βλέπεις στο τιμόνι της Παρί και της Γαλλίας. Έχει θετική επίδραση στους νέους μας, μας βοηθά να χτίσουμε το μέλλον μας", ήταν τα λόγια του προέδρου των Παριζιάνων.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ