ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η Ρεάλ διέψευσε τα σενάρια: "Δεν έχουν γίνει διαπραγματεύσεις με τον Εμπαπέ"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση μεταξύ της Παρί και της Νιούκαστλ
Ο Κιλιάν Εμπαπέ στην αναμέτρηση μεταξύ της Παρί και της Νιούκαστλ 2023 AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Η Ρεάλ απάντησε στην έντονη φημολογία για διαπραγματεύσεις με τον Κιλιάν Εμπαπέ, τονίζοντας πως τα δημοσιεύματα των ΜΜΕ είναι ψευδή.

Το σίριαλ Ρεάλ - Εμπαπέ καλά κρατεί και όπως φαίνεται θα συνεχίζει να απασχολεί για καιρό. Τις τελευταίες μέρες υπάρχει ξανά έντονη φημολογία για το... φλερτ των δύο πλευρών. Μάλιστα, το ισπανικό Chiringuito μιλούσε και για διαπραγματεύσεις.

Όμως, οι μερένγκες με ανακοίνωσή τους το Σάββατο (4/11) ξεκαθαρίζουν πως η Ρεάλ δεν έχει διεξάγει συνομιλίες με τον Γάλλο σούπερ σταρ της Παρί.

Πάντως, ο Εμπαπέ διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στο Παρίσι και έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα ανανεώσει με την Παρί, ώστε να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν ελεύθερος. Μάλιστα, από τον Ιανουάριο μπορεί να υπογράψει όπου θέλει με ορίζοντα το καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ρεάλ:

"Δεδομένων των πληροφοριών που δημοσιοποιήθηκαν σε διάφορα ΜΜΕ, στις οποίες υπάρχει φημολογία για υποτιθέμενες διαπραγματεύσεις μεταξύ του Κιλιάν Εμπαπέ και της Ρεάλ, θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε πως αυτές οι πληροφορίες είναι ψευδείς και δεν έχουν γίνει διαπραγματεύσεις με παίκτη που ανήκει στην Παρί".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ