ΤΣΕΛΣΙ

Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή του 2019: Ο Πούλισιτς στην Τσέλσι!

Borussia Dortmund's Christian Pulisic celebrates scoring his side's first goal during a Champions League group A soccer match between Club Brugge and Borussia Dortmund at the Jan Breydel Stadium in Bruges, Belgium, Tuesday, Sept. 18, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Borussia Dortmund's Christian Pulisic celebrates scoring his side's first goal during a Champions League group A soccer match between Club Brugge and Borussia Dortmund at the Jan Breydel Stadium in Bruges, Belgium, Tuesday, Sept. 18, 2018. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Παίκτης της Τσέλσι θα είναι από το καλοκαίρι ο Κρίστιαν Πούλισιτς, καθώς Τσέλσι και Ντόρτμουντ ανακοίνωσαν το deal για τον 20χρονο Αμερικανό εξτρέμ.

Μια εξαιρετική προσθήκη έκανε για το καλοκαίρι η Τσέλσι, η οποία ήδη κοιτάζει το πώς θα παρουσιαστεί την επόμενη σεζόν, δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις της.

Όπως ανακοινώθηκε πρώτα από τη Ντόρτμουντ και μετέπειτα από την Τσέλσι, ολοκληρώθηκε το deal για την πώληση του Πούλισιτς, με τη συμφωνία να φτάνει τα 64.000.000 ευρώ, τα οποία θα μπουν στα ταμεία της γερμανικής ομάδας.

Ο 20χρονος Αμερικανός εξτρέμ θα παραμείνει μέχρι το καλοκαίρι στη Ντόρτμουντ, η οποία μαχεται για το πρωτάθλημα και είναι στο +6 από τη Μπάγερν Μονάχου και εν συνεχεία θα μετακομίσει στο Λονδίνο για την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι.

Από το 2016 παίζει στους Βεστφαλούς ο Πούλισιτς και την φετινή σεζόν έχει σκοράρει τρεις φορές, έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ και μετράει 18 συμμετοχές. Πρόκειται για μια πολύ δυνατη κίνηση των "μπλε".



TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ