ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η "μυστική-ψευδής" συνάντηση...

Η "μυστική-ψευδής" συνάντηση...
Βαρδινογιαννης πατερας

Αναστάτωση με την "μυστική" συνάντηση... που διαψεύστηκε. Τι λέει η ΠΑΕ... και οι μεγαλομέτοχοι

Η όλη αναστάτωση η οποία προκλήθηκε στις τάξεις της "πράσινης" ΠΑΕ από το δημοσιεύματα του Σαββάτου, διαψεύθηκε κατηγορηματικά ως είδηση, από την ίδια την ΠΑΕ. Ομως εκτός από την επίσημη θέση της ΠΑΕ και προσωπικά οι μεγαλομέτοχοι του "τριφυλλιού" έδειξαν ενοχλημένοι από το συγκεκριμένο γεγονός και σε δηλώσεις τους έδειχναν έκπληκτοι.
Εκτός από ανθρώπους του περιβάλλον τους, οι μεγαλομέτοχοι διέψευσαν την είδηση και στα ΜΜΕ, με τον κ. Βγενόπουλο να τονίζει πως συναντήθηκε την Παρασκευή μόνο με τον πρωθυπουργό της χώρας Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Μοναδική συνάντηση που επιβεβαιώνει και η ΠΑΕ, ήταν μεταξύ των κ.κ. Πατέρα και Βαρδινογιάννη που συζήτησαν θέματα που αφορούν το γήπεδο στο Βοτανικό.

Απαντες τονίζουν πως η συγκεκριμένη συνάντηση δεν έγινε ποτέ, ξεκαθαρίζοντας ότι θα λάβει χώρα μετά το τέλος της φετινής περιόδου παρουσία όλων των μετόχων της ΠΑΕ, όπως και οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι(και όχι δηλαδή μόνο των Νίκου Πατέρα, Γιάννη Βαρδινογιάννη, Παύλου Γιαννακόπουλου και Ανδρέα Βγενόπουλου).

Αλλαγή Καρνέζη με Ραντοβάνοβιτς

Τελικά, ο Ματέο Ραντοβάνοβιτς έπεισε τους ανθρώπους του "τριφυλλιού" για την αξία του και ο 18χρονος Κροάτης τερματοφύλακας θα επιστρέψει στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση, πολύ σύντομα. Μάλιστα, υπάρχει η σκέψη να ενσωματωθεί άμεσα στην πρώτη ομάδα παίρνοντας τη θέση του Ορέστη Καρνέζη ως τρίτος τερματοφύλακας.








TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ