ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πληρώνει ο Ολλανδός, την "πλήρωσε" ο "Ιβ"

Πληρώνει ο Ολλανδός, την "πλήρωσε" ο "Ιβ"
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΕΝ ΚΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΣΑ

Μόνο ο Τεν Κάτε και οι παίκτες πληρώνουν τελικά το πρόστιμο. Την πλήρωσε ο "Ιβ", οι σκέψεις Βαβζίνιακ

Πληρώνει μόνο ο Ολλανδός...

Ημέρα ηρεμίας η Τετάρτη στο "πράσινο" στρατόπεδο που τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από τις παρασκηνιακές υποθέσεις και τα επακόλουθα της νέας κακής εμφάνισης στην Τρίπολη. Η επιβολή του χρηματικού πρόστιμου αν και μερικούς παίκτες δεν τους "άρεσε" έγινε δεκτή, ενώ μετά από εισήγηση του ίδιου του Χενκ Τεν Κάτε θα πληρώσει και ο ίδιος.

Ο Ολλανδός προπονητής μετά την προπόνηση της Τρίτης, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Νίκο Πατέρα. Ο "ισχυρός άνδρας" των "πράσινων" δέχτηκε να πληρώσει ο προπονητής το πρόστιμο των 15000 ευρώ όχι όμως και ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Κώστας Αντωνίου, θεωρώντας πως ο ίδιος αποτελεί μέρος της διοίκησης που επέβαλε το πρόστιμο.

Την "πλήρωσε" ο Ιβανσιτς

Τελικά η αγωνιστική απραξία με τον Παναθηναϊκό στοίχησε στον Αντρέας Ιβανσιτς την θέση του στην Εθνική Αυστρίας. Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Αυστρίας, Ντιντί Κονσταντίνι, δεν τον συμπεριέλαβε τελικά στα αγωνιστικά του πλάνα, εν όψει του αγώνα με την Ρουμανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010 και ο λόγος δεν ήταν άλλος παρά η έλλειψη αγώνων με την "πράσινη" φανέλα.

Βαβζίνιακ: "Σκέφτομαι θετικά..."

Τέλος στα σενάρια και στην αναστάτωση που προήλθε γύρω από τον τρόπο μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό από την Λέγκια Βαρσοβίας, έδωσε ο ίδιος ο Γιακούμπ Βαβζίνιακ, μιλώντας στους συμπατριώτες του και την "Przeglαd Sportowy". Ο 26χρονος αμυντικός τόνισε ότι σκέφτεται θετικά και δεν βλέπει να υπάρχει θέμα.

- Ο Μπενάκερ λέει ότι αγωνίζεσαι κυρίως αριστερό μπακ. Στον Παναθηναϊκό παίζεις συνήθως στο κέντρο της άμυνας. Πού προτιμάς εσύ;

" Το τι προτιμώ εγώ δεν έχει σημασία. Αν οι παίκτες διάλεγαν οι ίδιοι πού πρέπει να παίζουν, τότε αυτό θα ήταν η απόλυτη καταστροφή. Οπου επιλεγώ να παίξω δεν έχω πρόβλημα".

- Ηρθες στην εθνική ως παίκτης του Παναθηναϊκού πια. Αισθάνεσαι ότι είσαι σε καλύτερη θέση απ' ό,τι πριν; Εχεις άλλη προσέγγιση όσον αφορά τους υπόλοιπους διεθνείς σε σχέση με όταν ήσουν στη Λέγκια;

" Οπωσδήποτε όχι. Το γεγονός ότι άλλαξα ομάδα πριν από ενάμιση μήνα δεν με έκανε ξαφνικά καλύτερο παίκτη. Είναι νωρίς να το πω αυτό. Εχω παίξει φυσικά σε δύο σημαντικά ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά επαναλαμβάνω: αυτό δεν σημαίνει ότι έγινα ξαφνικά καλύτερος ποδοσφαιριστής ή πιο σημαντικός παίκτης".

- Τελικά έφυγες με μεταγραφή ή δανεικός; Διότι εμφανίζονται διάφορες εκδοχές στον Τύπο...

" Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι έχει γίνει με τη μεταγραφή μου. Υπέγραψα ένα μεγάλης διάρκειας συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και οι Ελληνες πρέπει να πληρώσουν τη Λέγκια σε δύο δόσεις. Εδωσαν τη μία και αν δεν δώσουν την άλλη, τότε μπορεί να αλλάξω ξανά ομάδα. Αλλά σκέφτομαι θετικά. Δεν νομίζω, όμως, ότι υπάρχει πρόβλημα και όλα είναι κανονισμένα στο μυαλό μου".

- Στην εθνική και τον Παναθηναϊκό δουλεύεις υπό τις οδηγίες δύο Ολλανδών προπονητών...

" Είναι σχεδόν παρόμοιο. Η προπόνηση είναι η ίδια. Το ίδιο βέβαια ήταν και στη Λέγκια Βαρσοβίας. Η προετοιμασία παντού μου φαίνεται ίδια. Απλώς διαφέρουν οι ατομικές ικανότητες κάθε παίκτη".



























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ