ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η Μπαρτσελόνα ανανεώνει τον Άλβες για ακόμα ένα χρόνο

Ο Ντάνι Άλβες πανηγυρίζει αφού σκόραρε στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο
Ο Ντάνι Άλβες πανηγυρίζει αφού σκόραρε στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο © 2022 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να καθίσει σύντομα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Ντάνι Άλβες, με τις δύο πλευρές να επιθυμούν την επέκταση της συνεργασίας τους, με τη SPORT να αναφέρει ότι ο Βραζιλιάνος θα μείνει στο Καμπ Νου για μία σεζόν ακόμα.

Το συμβόλαιο του Ντάνι Άλβες με την Μπαρτσελόνα ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, όμως σύμφωνα με την καταλανική SPORT ο Βραζιλιάνος αμυντικό θα φοράει τη φανέλα των "μπλαουγκράνα" και την επόμενη σεζόν.

Παρότι στις 6 Μαΐου ο Άλβες θα κλείσει τα 38 του χρόνια, αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο για τους Καταλανούς, οι οποίοι είναι ικανοποιημένοι από την προσφορά του. Σε επτά παιχνίδια που αγωνίστηκε φέτος (σε όλα βασικός) μετράει ένα γκολ και τρεις ασίστ, με τον Τσάβι να εκφράζει πρόσφατα μάλιστα την αισιοδοξία, αλλά και την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα ο 38χρονος, χαρακτηρίζοντας πως αποτελεί παράδειγμα.

"Δεν έχουμε μιλήσει με τον Άλβες, αλλά από αυτά που δίνει στην ομάδα με κάθε τρόπο, είναι παράδειγμα και ελπίζουμε ότι μπορούμε να αποφασίσουμε ότι θα συνεχίσει στο τέλος της σεζόν. Μας δίνει πολλά και θα ήθελα να συνεχίσει την επόμενη σεζόν γιατί μπορεί να μας δώσει περισσότερα", είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Καταλανός κόουτς.

Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα η διοίκηση της Μπαρτσελόνα επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου για ακόμα έναν χρόνο, με υψηλότερες απολαβές και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ