ΜΑΡΣΕΙΓ

Η Μαρσέιγ δίνει τον Γκεντουζί στη Λάτσιο για 18 εκατ. ευρώ

Ο Ματέο Γκενουζί με τη φανέλα της Μαρσέιγ
Ο Ματέο Γκενουζί με τη φανέλα της Μαρσέιγ © 2022 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Ο μοιραίος Ματέο Γκεντουζί στον αγώνα της Μαρσέιγ με τον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λάτσιο, καθώς σύμφωνα με το RMC οι Μασσαλοί τα βρήκαν με τους Λατσιάλι αντί 18 εκατ. ευρώ.

Μετά από μία διετία στη Μασσαλία, ο Ματέο Γκεντουζί ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Μαρσέιγ. Όπως αναφέρει δημοσίευμα του RMC, οι Μασσαλοί ήρθαν σε συμφωνία με τη Λάτσιο αντί του ποσού των 18 εκατ. ευρώ συν των μπόνους.

Απομένουν μόνο οι τελευταίες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 24χρονου μέσου, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2025, στους Λατσιάλι.

Ο Γάλλος διεθνής αγωνίστηκε στη Μαρσέιγ για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2021 ως δανεικός από την Άρσεναλ, με τους Γάλλους να τον αποκτούν έναν χρόνο μετά για 11 εκατ. ευρώ.

Θυμίζουμε ότι στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στο Βελοντρόμ ο Γκεντουζί υπήρξε μοιραίος για τον αποκλεισμό της ομάδας του, αφού αρχικά ήταν εκείνος που παραχώρησε πέναλτι, με τον Ιωαννίδη να το εκτελεί και να στέλνει το ματς στην παράταση, ενώ και στη διαδικασία των πέναλτι νικήθηκε από τον Μπρινιόλι.

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 ΛΑΤΣΙΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ