ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Η Μάντσεστερ Σίτι ζητά 94 εκατ. ευρώ για τον Σίλβα, η Μπαρτσελόνα δεν ξεπερνά τα 70

Ο Μπερνάρντο Σίλβα πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ στο Champions League
Ο Μπερνάρντο Σίλβα πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ στο Champions League © 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι πρόθυμοι να επιτρέψει στον Μπερνάρντο Σίλβα να αποχωρήσει, αρκεί να βρεθεί ομάδα που θα τις δώσει 94 εκατ. ευρώ, ποσό από το οποίο απέχει πολλά εκατομμύρια η Μπαρτσελόνα, η οποία δεν δύναται να ξεπεράσει τα 70 εκατ. ευρώ.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Πεπ Γκουαρδιόλα και σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, οι δύο άντρες έδωσαν τα χέρια για την αποχώρηση του Πορτογάλου.

Ο Καταλανός τεχνικός κατανοεί την επιθυμία του Σίλβα να φύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι και ως εκ τούτου του "άναψε" το πράσινο φως, αρκεί βέβαια η προσφορά που θα λάβει ο σύλλογος να ικανοποιεί τις οικονομικές απαιτήσεις του συλλόγου.

Σύμφωνα με την Daily Mirror, οι Πολίτες είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τον 27χρονο να φύγει, αρκεί να βρεθεί η ομάδα που θα της δώσει περίπου 94 εκατ. ευρώ, καθώς τόσο έχει αποτιμήσει την αξία του Πορτογάλου.

Ωστόσο, πρόκειται για ένα ποσό που βρίσκεται αρκετά μακριά από την Μπαρτσελόνα, η οποία εξετάζει την περίπτωσή του για την αντικαταστάτη του Φρένκι Ντε Γιονγκ, αν ο Ολλανδός αποχωρήσει από τους μπλαουγκράνα.

Οι "μπλαουγκράνα" όμως λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν, σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η προσφορά τους δεν θα μπορούσε να ξεπερνάει τα 70 εκατ. ευρώ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ