ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Συμφωνία κυρίων Γκουαρδιόλα - Σίλβα για την αποχώρηση του Πορτογάλου

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα με τον Μπερνάρντο Σίλβα στο Μάντσεστερ Σίτι - Μπέρνλι
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα με τον Μπερνάρντο Σίλβα στο Μάντσεστερ Σίτι - Μπέρνλι © 2021 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Μπερνάρντο Σίλβα διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Πεπ Γκουαρδιόλα και σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, ο Ισπανός κατανοεί την επιθυμία του 27χρονου μεσοεπιθετικού να αποχωρήσει από τη Σίτι, με τους δύο άντρες να έρχονται σε συμφωνία για την αποχώρηση του Πορτογάλου.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα δεσμεύεται με τη Μάντσεστερ Σίτι για ακόμα δύο χρόνια, όπως όλα δείχνουν όμως είναι έτοιμος μετά από μία πενταετία στο Έτιχαντ να αποχωρήσει.

Ο Πορτογάλος διεθνής ήθελε να φύγει από τους Πολίτες και το προηγούμενο καλοκαίρι, για οικογενειακούς λόγους. Η περίοδος του κορονοϊού δεν ήταν η καλύτερή του στην Αγγλία και ήθελε να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του.

Όπως αναφέρει, η Mundo Deportivo, ο 27χρονος, που διατηρεί εξαιρετική σχέση με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, συνομίλησε μαζί του για το μέλλον του στην ομάδα. Ο Καταλανός τεχνικός κατανοεί την επιθυμία του Σίλβα να φύγει και σύμφωνα με την πηγή, αν η προσφορά που θα λάβει ο σύλλογος είναι καλή τότε ο Πορτογάλος θα αποχωρήσεις.

Μάλιστα, τα ισπανικά Μέσα μιλούν για μετακίνησή του στην Μπαρτσελόνα, δεδομένου ότι είναι ο εκλεκτός του Τσάβι για να αντικαταστήσει τον Φρένκι Ντε Γιονγκ. Φέτος ο Σίλβα έπαιξε 50 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 13 γκολ και 7 ασίστ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ