ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Μπερνάρντο Σίλβα "προκρίνεται" ως αντικαταστάτης του Ντε Γιονγκ

Ο Μπερνάρντο Σίλβα πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι σε ματς της Premier League απέναντι στην Γουότφορντ | 4 Δεκεμβρίου 2021
Ο Μπερνάρντο Σίλβα πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι σε ματς της Premier League απέναντι στην Γουότφορντ | 4 Δεκεμβρίου 2021 @2021 IAN WALTON/AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα έχει προκρίνει την περίπτωση του Μπερνάρντο Σίλβα ως αντικαταστάτη του Φρένκι Ντε Γιονγκ, αν ο Ολλανδός αποχωρήσει από τους μπλαουγκράνα.

Το μέλλον του Φρένκι Ντε Γιονγκ στην Μπαρτσελόνα φαντάζει αβέβαιο και ήδη οι Καταλανοί εξετάζουν τις εναλλακτικές τους, σε περίπτωση που ο Ολλανδός μέσος αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα και πάρει μεταγραφή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του.

Η καταλανική Mundo Deportivo αναφέρει ότι ο Μπερνάρντο Σίλβα είναι ο εκλεκτός του Τσάβι για να αντικαταστήσει τον Φρένκι Ντε Γιονγκ. Ο Πορτογάλος μέσος θα έχει ραντεβού με τους ιθύνοντες των πολιτών τις επόμενες ημέρες και θα τους εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει, σεβόμενος πάντα την ομάδα.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα ήθελε να αποχωρήσει και το προηγούμενο καλοκαίρι, για οικογενειακούς λόγους. Η περίοδος του κορονοϊού δεν ήταν η καλύτερή του στην Αγγλία και ήθελε να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του. Ατζέντης του Σίλβα είναι ο Ζόρζε Μέντες, ο οποίος έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Λαπόρτα και τον αντιπρόεδρο Ματέου Αλεμάνι.

Ο Τσάβι είναι θετικός στην προοπτική απόκτησής του, ενώ ο Μπερνάρντο Σίλβα νιώθει και ένα συναισθηματικό δέσιμο με τους μπλαουγκράνα, καθώς αγαπημένος του ποδοσφαιριστής ήταν ο Ντέκο. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο με τους πολίτες μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Φέτος έπαιξε 50 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 13 γκολ και 7 ασίστ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ