ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Η Λιβερία για Κωνσταντινίδη

Η Λιβερία για Κωνσταντινίδη
κωνσταντινίδης

Ο Ελληνοκύπριος προπονητής Στιβ Κωνσταντινίδης μίλησε στο SPORT 24 για το ενδιαφέρον της Λιβερίας γι' αυτόν κι εξέφρασε το παράπονο του για την έλλειψη της ευκαιρίας να εργασθεί στην Ελλάδα

Οι εξωτικοί σταθμοί στη ζωή αυτού του ποδοσφαιρικού ταξιδευτή ίσως αυξηθούν εντός των ημερών καθώς η εθνική ομάδα της Λιβερίας διερεύνησε τις προθέσεις του για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία, όπως αποκαλύπτει ο Κωνσταντινίδης στο SPORT24.

"Κάποιοι άνθρωποι από την Λιβερία επικοινώνησαν μαζί μου όταν βρισκόμουν στην Ακτή Ελεφαντοστού. Μου μίλησαν για τη δουλειά. Φυσικά είναι μια ενδιαφέρουσα προοπτική αλλά δεν μπορώ να σου πω κάτι αν δεν κατατεθεί επίσημη πρόταση", λέει ο Κωνσταντινίδης, ο οποίος απολαμβάνει της εμπιστοσύνης ανθρώπων όπως ο Αρσέν Βενγκέρ.

Το παράπονο του Κωνσταντινίδη είναι ότι παρά τη διεθνή προβολή που έχει, καμία ελληνική ομάδα δεν του έχει δώσει την ευκαιρία να δοκιμαστεί στην πατρίδα του.

" Θα ήθελα πολύ να έλθω να δουλέψω στην Ελλάδα και ελπίζω να γίνει σύντομα αυτό. Είμαι 7 με 8 χρόνια μακριά από την πατρίδα μου και όπως καταλαβαίνεις σε τέτοιες χώρες τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Αν έλθει μια πρόταση από ελληνική ομάδα θα χαρώ πολύ", αποκαλύπτει ο 45χρονος προπονητής που ζει μακριά από τα τρία του παιδιά και την σύζυγο του εξαιτίας των επαγγελματικών του υποχρεώσεων.





TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ