ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Λιόν επανέρχεται με νέα βλετιωμένη πρόταση για τον Κάρμο, που συνδέεται μεταγραφικά και με τον Ολυμπιακό

Ο Ντάβιντ Κάρμο στο ματς της Πόρτο με την Κλαμπ Μπριζ
Ο Ντάβιντ Κάρμο στο ματς της Πόρτο με την Κλαμπ Μπριζ 2022 AP PHOTO/GEERT VANDEN WIJNGAERT

Νέα βελτιωμένη πρόταση ετοιμάζεται να καταθέσει η Λιόν στην Πόρτο για να αποκτήσει με μορφή δανεισμού τον Νταβίντ Κάρμο, έναν παίκτη που παρακολουθεί στενά και ο Ολυμπιακός για το κέντρο της άμυνάς του.

Στη διεκδίκηση της απόκτησης του Νταβίντ Κάρμο της Πόρτο επιστρέφει η Λιόν, μετά την πρώτη ανεπιτυχή ενέργειά της, η οποία απορρίφθηκε ως χαμηλή σε σχέση με όσα απαιτούν οι "δράκοι".

Σύμφωνα με την "A Bola", οι "Les Gones" έχουν τον 24χρονο σε περίοπτη θέση στον χειμερινό μεταγραφικό τους σχεδιασμό, στην προσπάθειά τους να αποφύγουν τον υποβιβασμό στον δεύτερο γύρο της Ligue 1.

Η νέα βελτιωμένη πρόταση αναμένεται να αφορά δανεισμό του Κάρμο μέχρι το φινάλε της σεζόν έναντι ενός ποσού που ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ στο deal επιδιώκεται να μπει και οψιόν αγοράς που κυμαίνεται στα 20.000.000 ευρώ, όσο περίπου είχε καταβάλει η Πόρτο το καλοκαίρι του 2022 για να τον αποκτήσει από την Μπράγκα.

Για τον Πορτογάλο στόπερ έχει δείξει ενδιαφέρον και ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής, με τις προτάσεις ωστόσο που έχουν καταθέσει οι Πειραιώτες να πέφτουν στο κενό.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πλέον οι "ερυθρόλευκοι" να στρέφονται σε άλλες λύσεις, με τον Χοσέ Λουίς Παλομίνο να είναι προ των πυλών του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΡΤΟ ΛΙΟΝ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ