ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Η Λιόν έκανε πρόταση στην Πόρτο για τον Κάρμο, αποκάλυψε το "RMC"

FC Porto's Portuguese defender #04 David Carmo celebrates his team's win at the end of the Portuguese League football match between Vitoria Guimaraes SC and FC Porto at the Dom Afonso Henriques stadium in Guimaraes, on November 11, 2023. (Photo by MIGUEL RIOPA / AFP)
FC Porto's Portuguese defender #04 David Carmo celebrates his team's win at the end of the Portuguese League football match between Vitoria Guimaraes SC and FC Porto at the Dom Afonso Henriques stadium in Guimaraes, on November 11, 2023. (Photo by MIGUEL RIOPA / AFP) PHOTO BY MIGUEL RIOPA / AFP

Η απόκτηση του Νταβίντ Κάρμο γίνεται ολοένα δυσκολότερη για τον Ολυμπιακό όσο περνούν οι ημέρες, με το "RMC" να βάζει στο κόλπο για τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό και την Λιόν.

Με τους Φρέιρε και Πορόσο να είναι μακροχρόνια απόντες λόγω προβλημάτων τραυματισμών, ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με έναν από τους παίκτες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της ερυθρόλευκης λίστας να είναι ο Νταβίντ Κάρμο.

Ο λόγος για τον 24χρονο αριστεροπόδαρο στόπερ της Πόρτο, με τους Πειραιώτες να έχουν ως ατού το γεγονός πως ο παίκτης έχει συνεργαστεί με τον Κάρλος Καρβαλιάλ στην Μπράγκα αλλά τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως η πρόταση που έχει γίνει για το δανεισμό βρήκε κλειστή την πόρτα των δράκων.

Μάλιστα, σαν να μην έφτανε το γεγονός πως ο παίκτης έχει απασχολήσει αρκετές ομάδες το τελευταίο διάστημα, ήρθε να προστεθεί και το ενδιαφέρον της Λιόν, με το "RMC" να αποκαλύπτει με σημερινό του δημοσίευμα πως οι "λιονέ" κατέθεσαν πρόταση στην Πόρτο για τον Πορτογάλο στόπερ, ώστε να τον εντάξουν στο δυναμικό τους με τη μορφή δανεισμού.

Σύμφωνα μάλιστα με προ ημερών ρεπορτάζ του "CNN Portugal", η διοίκηση της Πόρτο επιθυμεί να τον παραχωρήσει δανεικό έναντι 1 εκατομμυρίου ευρώ, υπό τον όρο πως θα μπει οψιόν αγοράς στα 15 εκατομμύρια ευρώ το ερχόμενο καλοκαίρι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΛΙΟΝ ΠΟΡΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ