ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Τα βρίσκει με τον Παλομίνο σύμφωνα με τον Ρομάνο

Ο Παλομίνο με τη φανέλα της Αταλάντα
Ο Παλομίνο με τη φανέλα της Αταλάντα © 2019 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά στη συμφωνία με τον Χοσέ Λουίς Παλομίνο για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνάς του.

Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στο να φτάσει σε συμφωνία με τον Χοσέ Λουίς Παλομίνο, στην προσπάθεια να ενισχύσει τη γραμμή των στόπερ του συλλόγου.

Οι "ερυθρόλευκοι" μπήκαν δυναμικά τις τελευταίες ώρες για την διεκδίκηση του Αργεντινού κεντρικού αμυντικού που βρίσκεται και στο στόχαστρο της Σαλερνιτάνα.

Ο Ιταλός μεταγραφολόγος Φαμπρίτσιο Ρομάνο υποστηρίζει ότι Ολυμπιακός και Παλομίνο βρίσκονται κοντά σε συμφωνία και συνεχίζονται οι συζητήσεις με την Αταλάντα.

"Ο Ολυμπιακός πλέον είναι κοντά στην επίτευξη συμφωνίας με τον Χοσέ Παλομίνο σε προσωπικό επίπεδο ως τον νέο κεντρικό αμυντικό του. Οι διαπραγματεύσεις με την Αταλάντα συνεχίζονται, η Σαλερνιτάνα επίσης θέλει τον Παλομίνο", έγραψε στο Twitter.

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος διαθέτει κοινοτικό διαβατήριο (βουλγαρικό), έχει μόλις πέντε συμμετοχές στη σεζόν στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις και έχει αγωνιστεί συνολικά 35 λεπτά.

Όλα δείχνουν ότι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για τη μεταγραφή του Παλομίνο, ο οποίος αγωνίζεται 6,5 χρόνια στην Αταλάντα με την οποία έχει συνολικά 224 αγώνες, εννέα τέρματα και πέντε ασίστ. Ο Αργεντινός αμυντικός έχει αγωνιστεί επίσης στην Σαν Λορέντζο, στην Αργεντίνος Τζούνιορς, την Μετς και την Λουντογκόρετς.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΑΤΑΛΑΝΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ