ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Η Λάτσιο απάντησε στον Μουρίνιο για το γκολ οφσάιντ με ανακοίνωση

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμα με τη Λέστερ στο Conference League
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στην αναμέτρηση της Ρόμα με τη Λέστερ στο Conference League © 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Η Λάτσιο με ανακοίνωση τοποθετήθηκε για τις δηλώσεις του Ζοζέ Μουρίνιο που έκανε λόγο για γκολ οφσάιντ των "λατσιάλι" την αναμέτρηση με τη Σπέτσια

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν έξαλλος με το γεγονός ότι μέτρησε γκολ οφσάιντ της Λάτσιο στον αγώνα με τη Σπέτσια και μετά τη λευκή ισοπαλία της Ρόμα με την Μπολόνια στο Ολίμπικο, αναφέρθηκε στο νικητήριο γκολ των "λατσιάλι".

Με ανακοίνωσή της η Λάτσιο δεν άφησε ασχολίαστες τις σπόντες του Πορτογάλου τεχνικού και με ανακοίνωσή της τοποθετήθηκε, υποστηρίζοντας ότι κάποιοι έχουν εμμονή με την ομάδα.

"Το γεγονός ότι το 2022 ένας προπονητής άλλης ομάδας αναφέρεται συνεχώς σε υποτιθέμενη διαιτητική εύνοια μιας ομάδας ανταγωνίστριας και το γεγονός ότι δημοσιογράφοι που έχουν δηλώσει τα ποδοσφαιρικά τους αισθήματα τον στηρίζουν, ξεχνώντας την επαγγελματική τους ιδιότητα και την αντικειμενικότητα που πρέπει να έχουν, αποδεικνύει κάποια πράγματα: ότι η Λάτσιο αποτελεί εμμονή γι' αυτούς, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Ότι κοιτάζουν στο σπίτι του άλλου για να αποπροσανατολίσουν την προσοχή από τα άσχημα αποτελέσματά τους και από τρομερά διαιτητικά λάθη υπέρ τους. Ότι κάποιοι παραμένουν σταθεροί στο να κατηγορούν τους διαιτητές και το VAR.

Η Λάτσιο αδιαφορεί για τις κριτικές και συνεχίζει να πιστεύει ότι οι αξίες αποδεικνύονται στο γήπεδο και όχι στις τηλεοράσεις. Η Λάτσιο δεν θα γίνει ποτέ το άλλοθι και ο αποδιοπομπαίος τράγος κανενός και θα διεκδικήσει το δίκιο της εκεί που πρέπει. Η στάση της διοίκησης παραμένει ίδια, δεν θα σχολιάζει αποφάσεις που πάρθηκαν στο γήπεδο.

Ακόμη κι όταν ήταν κόντρα, όπως το φάουλ του Τονάλι στον Ατσέρμπι στο γκολ του στο Λάτσιο – Μίλαν ή την αγκωνιά του Ιμπάνιες στον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς στο ντέρμπι του δεύτερου γύρου, για να αναφέρουμε δύο, αν και θα μπορούσαμε να σταθούμε και σε άλλα, ακόμη και στο Σπέτσια – Λάτσιο. Καθοριστικά λάθη, για τα οποία επιλέξαμε τη σιωπή και τον σεβασμό στους διαιτητές και στο VAR, σεβασμό που άλλοι δεν έχουν επιδείξει και συνεχίζουν να μην επιδεικνύουν".

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΡΟΜΑ ΛΑΤΣΙΟ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ