CHAMPIONS LEAGUE

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών
Νικοπολίδης

Το SPORT 24 ακτινογραφεί τους παίκτες του Ολυμπιακού στον εκτός έδρας αγώνα με τη Ρόμα

ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ: 8
Είπαμε, κάνει τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας του στον Ολυμπιακό. Επιασε το πέναλτι του Τότι, αλλά ακόμα πιο δύσκολη ήταν η απόκρουση στο φάουλ του Ιταλού αρχηγού, όπου η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία. Στάθηκε άτυχος στη φάση της ισοφάρισης, και για μια ακόμα φορά δεν είδε την ομάδα του να νικά εκτός έδρας στην Ευρώπη, αν και έπιασε πέναλτι (όπως και με τη Ρόζενμποργκ).

ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ: 8
Μετά τα πρώτα δύσκολα λεπτά κόντρα στον Τότι, πάτησε γερά στα πόδια του, ηρέμησε και ήταν άψογος, δημιουργώντας αίσθημα ασφάλειας στην ελληνική άμυνα. Μετά την ισοφάριση της Ρόμα, πέρασε αμυντικό χάφ.

ΣΕΖΑΡ: 8
Αρχοντική εμφάνιση και πάλι, όπως και πριν από 15 βράδια στο Καραϊσκάκη και πάλι κόντρα στους Ιταλούς. Σαφέστατα ο πιο σταθερός στην άμυνα του Ολυμπιακού, πήρε και πρωτοβουλίες στην επίθεση, στις στημένες φάσεις με αποκορύφωμα τη φάση του γκολ, όπου πρόλαβε όλη την ιταλική άμυνα. Στη φάση του πέναλτι, προσπάθησε να σώσει μια δύσκολη κατάσταση που είχε έτσι και αλλιώς δημιουργηθεί.

ΖΕΒΛΑΚΟΦ: 7
Δεν πέρασε το ίδιο δύσκολο βράδυ όπως στην Αθήνα, αφού αυτή τη φορά ο Ταντέι έπαιζε από την αντίθετη πλευρά. Γενικά δεν έκανε το μεγάλο λάθος, αλλά ήταν και τυχερός που του χαρίστηκε ο Πορτογάλος ρέφερι για το χέρι του μέσα στην περιοχή.

ΝΤΟΜΙ: 6
Είχε το δύσκολο έργο να περιορίσει τον Ταντέι, αν και ο Βραζιλιάνος δεν είχε τα ίδια κέφια όπως στον Πειραιά. Γενικά δεν έκανε το μεγάλο λάθος, αλλά ούτε έδωσε και το κάτι παραπάνω.

ΠΑΤΣΑΤΖΟΓΛΟΥ: 7
Είπαμε ότι είναι από τις καλύτερες μεταγραφές εφέτος του Ολυμπιακού από τη στιγμή που επέστρεψε στην αγωνιστική δράση. Εδωσε μάχες, και μαζί με τον Στολτίδη θωράκισαν το κέντρο της ομάδας.

ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ: 7
Κάλυψε ατέλειωτα χιλιόμετρα και έδωσε μεγάλες «ανάσες» και στον Ριβάλντο. Ηταν φανερό ότι το ρεπό που πήρε με τον Εργοτέλη τον ανανέωση και παρουσιάστηκε ιδιαίτερα «φρέσκος».

ΡΙΒΑΛΝΤΟ: 6
Ο κλασσικός Ριβάλντο, που τον τελευταίο καιρό κάνει και πάλι κάπως αισθητή την παρουσία του. Από δικό του κόρνερ ο συμπατριώτης του Σέζαρ, σκόραρε. Λίγο πιο γρήγορος να ήταν στο πρώτο μέρος, θα είχε ενδεχομένως σκοράρει και αυτός. Μετά το 60’ κουράστηκε πάντως και θα μπορούσε να είχε αντικατασταθεί.

ΜΑΡΙΤΣ: 6
Ετρεξε ασταμάτητα, αλλά ουσιαστικά δεν μπόρεσε να φανεί αφού δεν είναι δεξί εξτρέμ και έμοιαζε έξω από τα νερά του.

ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ: 7
Ο αρχηγός μετά από καιρό «φώναξε» παρών. Κράτησε μπάλες, κατέβασε, μοίρασε και γενικά ήταν ιδιαίτερα κινητικός, βοηθώντας στην οργάνωση του παιχνιδιού και σαφώς ήταν πιο απειλητικός από τον Μάριτς.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: 7
Μπορεί να μη σκόραρε, αλλά έδωσε πολλές μάχες σχεδόν με όλη την ιταλική άμυνα, κρατώντας τουλάχιστον δύο αντιπάλους οπισθοχωρημένους.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ: Δεν μπορούν να κριθούν, εκτός του Γιώργου Ανατολάκη (6) που μάλλον θα πρέπει να κάνει ευχέλαιο. Μόλις μπήκε, έτυχε να είναι αυτός στη θέση απέναντι στον μεγάλο Τότι και δεύτερη φορά ο Ιταλός δεν θα μπορούσε να συγχωρέσει.

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: 8
Ο Τρόντ Σόλιντ θα πρέπει να ζητήσει από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, η ομάδα να αγωνίζεται μόνιμα εκτός έδρας στο Τσάμπιονς Λίγκ. Φαίνεται ότι του ταιριάζουν αυτά τα παιχνίδια. Κατέβασε την ομάδα για να μην χάσει και είχε την ατυχία να μην έχει τον Καστίγιο (αλλά και τον Παππά) που ιδιαίτερα μετά το προβάδισμα στο σκόρ, θα μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα με τον Κωνσταντίνου. Άργησε λίγο στις αλλαγές, ενώ ουσιαστικά ο Μάριτς δεν μπορούσε να παίξει σε αυτή τη θέση. Ηταν άτυχος αφού με το που ενίσχυσε την άμυνα, έτυχε η φάση του γκολ της Ρόμα.



































TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ