ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού
παραταξη

Το SPORT 24 αναλύει την παρουσία των παικτών του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τη Στουρμ Γκρατς

Αλέξανδρος Τζόρβας: Δεν χρειάστηκε να επέμβει πολλές φορές, αφού οι Αυστριακοί δεν έκαναν πολλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του "τριφυλλιού". Όσες φορές παίχτηκε η μπάλα μέσα στην περιοχή του, ήταν σωστά τοποθετημένος και δεν απειλήθηκε.

Γκάμπριελ: Αντιμετώπισε κάποια μικροπροβλήματα στην αρχή, καθώς οι γηπεδούχοι δημιουργούσαν κυρίως από την πλευρά του, αλλά στη συνέχεια ήταν σταθερός στον ανασταλτικό τομέα, ενώ βοήθησε και τον Σαλπιγγίδη.

Νίκος Σπυρόπουλος: Πολύ καλός ο διεθνής αμυντικός, δεν εκτέθηκε καμία φορά από την πλευρά του, ενώ ήταν αρκετά δημιουργικός και στο επιθετικό κομμάτι.

Γιόσου Σαριέγκι: Καλή η παρουσία του Ισπανού αμυντικού, ο οποίος όσες φορές χρειάστηκε έκοψε τους αντιπάλους του.

Λουκάς Βύντρα: Από τους καλύτερους παίκτες των "πρασίνων", καθώς δεν άφηνε ούτε... κουνούπι να περάσει και να απειλήσει το τέρμα της ομάδας του.

Σιμάο Μάτε Ζούνιορ: Στο συνηθισμένο του ρόλο, ο Αφρικανός μέσος δέσποζε στο χώρο του κέντρου, κερδίζοντας τις περισσότερες μονομαχίες από τους μέσους της Στουρμ.

Ζιλμπέρτο Σίλβα: Ο Βραζιλιάνος προσπάθησε να βοηθήσει με κάθετες μπαλιές στον επιθετικό τομέα, αλλά δεν τα κατάφερε. Ωστόσο στα αμυντικά του καθήκοντα ήταν για ακόμα μία φορά πολύ αποτελεσματικός.

Κώστας Κατσουράνης: Για μια ακόμα φορά εκ των κορυφαίων του Παναθηναϊκού. Όχι μόνο πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, αλλά δοκίμασε τρία πολύ καλά σουτ σε όλο τον αγώνα, ενώ τροφοδότησε και με ωραίες πάσες τον Σισέ.

Γιώργος Καραγκούνης: Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τραυματίστηκε νωρίς, με συνέπεια να μην βοηθήσει όσο θα μπορούσε την ομάδα του. Στο διάστημα που αγωνίστηκε στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, η μπάλα περνούσε συχνά από τα πόδια του, αλλά δεν τροφοδότησε ιδιαίτερα τον Σισέ, ούτε πρόλαβε να δοκιμάσει κάποιο σουτ. Αντικαταστάθηκε στο 40ό λεπτό από τον Νίνη.

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Ιδιαίτερα κινητικός, είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρει, από μία σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος ήταν η βασική πηγή κινδύνου μπροστά από την εστία της Στουρμ, αλλά στην επανάληψη δεν φάνηκε τόσο πολύ. Αντικαταστάθηκε στο 67' από τον Λέτο.

Τζιμπρίλ Σισέ: Μπορεί να μην βρήκε δίχτυα, αλλά είχε 2-3 καλές φάσεις, στις οποίες τον νίκησε ο Γκράτζεϊ. Ο Γάλλος τραβούσε σε πολλές φάσεις τους κεντρικούς αμυντικούς των Αυστριακών, δίνοντας αρκετό χώρο για σουτ στους μέσους του Παναθηναϊκού.

Σωτήρης Νίνης: Αντικατέστησε τον Καραγκούνη στο 40ό λεπτό και χρησιμοποιήθηκε στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής. Δεν ανταποκρίθηκε ιδιαίτερα από εκείνη την πλευρά, αλλά από το 67' και μετά μετακινήθηκε στα δεξιά, όπου δημιούργησε πολλά προβλήματα στη Στουρμ.

Σεμπαστιάν Λέτο: Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 67' αντί του Σαλπιγγίδη και άλλαξε το ρου του αγώνα. Μία εξαιρετική προσπάθειά του στο 70ό λεπτό απέφερε το μοναδικό γκολ του αγώνα, ενώ στη συνέχεια πίεσε τους Αυστριακούς από αριστερά, αποτελώντας διαρκή απειλή για την άμυνά τους

Άντε Ρουκάβινα: Αγωνίστηκε μόλις για 2 λεπτά και δεν μπορεί να κριθεί.

























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ