EUROPA LEAGUE

Η κόντρα συνεχίζεται με Στουρμ

Η κόντρα συνεχίζεται με Στουρμ
Γήπεδο Στουρμ Γκρατς (για ΣΩΚΡΑΤΗ)

Πριν την σέντρα (20:00, ΑΝΤ1) η κόντρα με Στουρμ συνεχίζεται. Επιστολή σε ΟΥΕΦΑ & άρνηση σε γεύμα

Το παρασκήνιο συνεχίζεται πριν την σέντρα του αγώνα Στουρμ Γκρατς-Παναθηναϊκός, με την διαφαινόμενη "διαμάχη" των δύο πλευρών.
Καταγγελία σε ΟΥΕΦΑ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά τα γεγονότα την ημέρα των συνεντεύξεων και προπονήσεων απέστειλε ήδη επιστολή στην ΟΥΕΦΑ στην οποία εκφράζει την δυσαρέσκειά της για την απαγόρευση της καθιερωμένης προπόνησης του συλλόγου στο γήπεδο όπου θα πραγματοποιηθεί σήμερα το ματς.

Εκτός από τον delegate της ΟΥΕΦΑ οι "πράσινοι" τα έβαλαν και με τους ανθρώπους της Στουρμ Γκρατς, που στηρίχθηκαν στην αργοπορία του Ντελφεριέ για να κάνουν τα τερτίπια τους. Ετσι, οι παίκτες του Τεν Κάτε θα μπουν να αγωνιστούν σ' ένα γήπεδο χωρίς αντίληψη και αίσθηση του αγωνιστικού χώρου, γεγονός που έκανε έξαλλο τον Ολλανδό προπονητή (που είπε χτες... " δεν νοιάζεστε για το ποδόσφαιρο" απευθυνόμενος στον Ντελφεριέ).

Πληροφορίες πάντως από αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας φέρεται πως ο Βέλγος παρατηρητής Νταβίντ Ντελφεριέ έχει ήδη κληθεί να αιτιολογηθεί για την απόφασή του αυτή.

Αποχή και από "τραπέζι"

Να τονίσουμε πως οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού ενημέρωσαν ότι δεν προτίθονταν να καθήσουν στο καθιερωμένο γεύμα της γηπεδούχου ομάδας, με τους παράγοντες της ΟΥΕΦΑ.

Με ενισχυμένο κέντρο...


Αγωνιστικά, ο Χενκ Τεν Κάτε αναμένεται να κάνει και πάλι αλλαγές στο σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στους Αυστριακούς. Ο Ολλανδός τεχνικός που θα χρησιμοποιήσει τον Ζιλμπέρτο Σίλβα (μαζί με τους Κατσουράνη και Σιμάο) από την αρχή δεν αποκλείεται να δώσει και φανέλα βασικού και στον Σεμπαστιάν Λέτο.

Στόχος των "πράσινων" είναι η νίκη και μόνο αυτή για να "κλειδώσει" την πρόκριση στην επόμενη φάση όσο το δυνατό πιο ταχύτερα. Και ειδικά μετά την χθεσινή περιπέτεια το "πείσμα" των παικτών είναι ακόμα πιο μεγάλο για δική τους ρεβάνς σε όλη την ταλαιπωρία που τράβηξαν...

Κλέιτον: "Στολίδι το νέο γήπεδο"



Παρόλο που ο Σίλβα Κλέιτον είναι παραγκωνισμένος από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, ενοχλήθηκε από τους συμπατριώτες του δημοσιογράφους με σκοπό να σχολιάσει το νέο γήπεδο του συλλόγου που είναι έτοιμο να ξεκινήσει να δημιουργείται στο Βοτανικό.

" Έχω δει τα σχέδια και τη μακέτα του γηπέδου και είναι πανέμορφα. Θα είναι ένα μοντέρνο στάδιο, με εμπορικό κέντρο, κινηματογράφους και άλλες ανέσεις για τους φιλάθλους. Θα ήθελα να παίξω σε ένα τέτοιο γήπεδο. Θα είναι φανταστικό και δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτά μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Αυτή τη στιγμή παίζουμε στο Ολυμπιακό Στάδιο, που είναι κάτι σαν το ‘Μαρακανά’ της Αθήνας. Η φυσική έδρα της ομάδας είναι μικρή και δεν μπορεί να φιλοξενήσει παιχνίδια της UEFA. Το νέο γήπεδο θα είναι το δικό μας σπίτι και θα είναι πολύ ωραίο

" είπε ενθουσιασμένος για τις εξελίξεις, ο Βραζιλιάνος άσος των "πράσινων".



















TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ