VIRAL

Η κοιλιά του Ουίλιαν έφερε πάρτι στα social media

Ο Γουίλιαν με τη φανέλα της Άρσεναλ σε αγώνα της Premier League απέναντι στην Λέστερ | 28 Φεβρουαρίου 2021
Ο Γουίλιαν με τη φανέλα της Άρσεναλ σε αγώνα της Premier League απέναντι στην Λέστερ | 28 Φεβρουαρίου 2021 @ 2021 TIM KEETON/POOL VIA AP IMAGES

Η Άρσεναλ όχι μόνο γνώρισε την ήττα στο πρώτο της φιλικό προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν αλλά είδε τον Ουίλιαν να μπαίνει στο στόχαστρο αρκετών οπαδών εξαιτίας των αρκετών παραπανίσιων κιλών του.

Ποδαρικό με το αριστερό έκανε η Άρσεναλ στη νέα σεζόν καθώς στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Χιμπέρνιαν στην Σκωτία. Περισσότερο όμως και από το αποτέλεσμα, εκείνο που τράβηξε την προσοχή των χρηστών στα social media ήταν ένας παίκτης του Μικέλ Αρτέτα για... λάθος λόγους.

Ο λόγος για τον Ουίλιαν, με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να έχει μαζέψει κάποια έξτρα κιλά κατά την περίοδο των διακοπών που δεν πρόλαβε να χάσει εγκαίρως και να μπαίνει στο στόχαστρο. Όχι από οπαδούς άλλων ομάδων αλλά κυρίως από φίλους των κανονιέρηδων προς τον παίκτη τους.

"Πίστευαν ότι λέγαμε ψέματα όταν λέγαμε πως ο μοναδικός λόγος που ο Ουίλιαν πήγε στην Άρσεναλ ήταν για να περνάει περισσότερο χρόνο στο εστιατόριό του" και "Δεν θα έπρεπε να του επιτραπεί σε τέτοια κατάσταση να πλησιάζει τον αγωνιστικό χώρο" ήταν μερικά από τα άκρως καυστικά σχόλια των οπαδών.

TAGS VIRAL ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ