ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η "καυτή" Βραζιλιάνα μούσα του 2007!

Η "καυτή" Βραζιλιάνα μούσα του 2007!
Νικολ Μπαλς-Μούσα Βραζιλίας

Η Παρανά αποχαιρέτησε την 1η κατηγορία της Βραζιλίας όμως καμαρώνει για την... εκπρόσωπό της, Νικόλ Μπαλς, που κατέκτησε τον τίτλο της "Μούσας του Μπραζιλειράο" για το 2007 (vds)!

Ο λόγος αυτός ακούει στο όνομα... Νικόλ Μπαλς, η οποία ήταν η μεγάλη νίκητρια στο διαγωνισμό για την 'Μούσα της χρονιάς" στη Βραζιλία, διαγωνισμός, που είχε σκοπό να αναδείξει το ομορφότερο μοντέλο-εκπρόσωπο βραζιλιάνικης ομάδας για τη χρονιά που σε λιγότερο από ενα μήνα θα αποτελέσει παρελθόν.
Ο διαγωνισμός ήταν μεγάλος μιας που όλες οι διαγωνιζόμενες ήταν εντυπωσιακές, με την 21χρονη μελαχροινή Βραζιλιάνα καλλονή να συγκεντρώνει τις περισσότερες προτιμήσεις των επισκεπτών της αθλητικής ιστοσελίδας Globoesporte.com, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την κοπέλα που εκπροσώπησε την Παλμέιρας και στην τρίτη αυτήν της Κρουζέιρο.

Η νικήτρια, η οποία έχει ύψος 1,70 και ζυγίζει 55 κιλά δεν πρόκειται να μείνει με άδεια χέρια, καθώς με βάση τους όρους του διαγωνισμού, θα συμμετάσχει σε κάστινγκ στο μεγαλύτερο πρακτορείο μοντέλων της Βραζιλίας, ενώ θα θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός χρόνου με το Ford Models, έναντι ενός διόλου ευκαταφρόνητου ποσού.

Απολαύστε την Mούσα της Βραζιλίας για το 2007, Νικόλ Μπαλς:
































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ