ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι... hot μούσες των Βραζιλιάνων!

Οι... hot μούσες των Βραζιλιάνων!
New Image

Βραζιλιάνικη αθλητική ιστοσελίδα διοργανώνει ψηφοφορία για την κορυφαία "μούσα" του πρωταθλήματος!

Πέρα από τον τελικό μεταξύ των "αιωνίων" υπάρχει κα ένα γεγονός που κάνει τους φίλους από τη "χώρα της σάμπας" (και όχι μόνο) να αναστατωθούν, και αυτός δεν είναι άλλος από την διενέργεια ενός διαγωνισμού, που έχει σκοπό να αναδείξει το ομορφότερο μοντέλο-εκπρόσωπο βραζιλιάνικης ομάδας για το 2007.
Ο πρωτότυπος και συνάμα εντυπωσιακός διαγωνισμός διεξάγεται μέσω της βραζιλιάνικης ιστοσελίδας Globoesporte.com και χωρίζεται σε τρία στάδια:

1. Εάν κάποια κοπέλα είναι φανατική με κάποια ομάδα και ονειρεύεται να ξεκινήσει καριέρα μοντέλου δεν έχει παρά να συμμετάσχει στον διαγωνισμό μέσω της ιστοσελίδας, με το να εγγραφεί on-line. Στη φόρμα που συμπληρώνει καλείται να δώσει πληροφορίες που αφορούν την εμφάνισή της (όπως ηλικία, ύψος, κιλά) και να στείλει δύο φωτογραφίες, η μία με το πρόσωπό της και η άλλη με ολόκληρο το σώμα της.

2. Μία επιτροπή της ιστοσελίδας Globoesporte.com και το πρακτορείο Ford Models θα επιλέξει 3 "μούσες"για κάθε ομάδα. Μετά από την επιλογή των φιναλίστ, θα ξεκινήσει επίσημα η ψηφοφορία για την επιλογή μίας μούσας για κάθε ομάδα

3. Μόλις επιλεχθούν οι 20 συνολικά "μούσες" του Βραζιλιάνικου πρωταθλήματος για το 2007, το πρόσωπό της θα συνοδεύει την κάθε ομάδα του πρωταθλήματος, με την κάθεμια να έχει δικιά της σελίδα με φωτογραφίες και βίντεο όπου θα συμμετέχει σε κάποια αποκαλυπτική φωτογράφηση. Μετά από κάθε αγωνιστική θα προστίθεται και μία φωτογραφία από το κάθε μοντέλο,με το κοινό να έχει τη δυνατότητα να επιλέγει την "αγαπημένη" του, αυτή δηλαδή που θέλει να πάρει το χρίσμα της κορυφαίας για το 2007.

Η νικήτρια του διαγωνισμού "Μούσες του Βραζιλειράο" θα συμμετάσχει σε κάστινγκ στο μεγαλύτερο πρακτορείο μοντέλων της Βραζιλίας, ενώ θα θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός χρόνου με το Ford Models, έναντι ενός διόλου ευκαταφρόνητου ποσού.

Ήδη οι πρώτες "αποκαλυπτικές" φωτογραφίες διαγωνιζομένων με τα χρώματα της αγαπημένης τους ομάδας έχουν δημοσιευτεί στο διαδίκτυο, και όπως θα έχετε την ευκαιρία να διαπιστώσετε, ο ανταγωνισμός θα είναι ιδιαίτερα σκληρός, και η μάχη θα είναι... στήθος με στήθος!

Το SPORT 24 αλίευσε 17 συνολικά φωτογραφίες υποψηφίων μοντέλων και σας τις παρουσιάζει. Απολαύστε τις!

1. Υποψήφιο μοντέλο της Φιγκουεϊρένσε .

2. Υποψήφιο μοντέλο της Σάο Πάουλο.

3. Υποψήφιο μοντέλο της Γκρέμιο.


4. Υποψήφιο μοντέλο της Ιντερσιονάλ.


5. Υποψήφιο μοντέλο της Κρουζέιρο.





6. Υποψήφιο μοντέλο της Γιουβεντούδε.

7. Υποψήφιο μοντέλο της Μποταφόγκο.




8. Υποψήφιο μοντέλο της Φλαμένγκο.




9. Υποψήφιο μοντέλο της Κορίνθιανς.

10. Υποψήφιο μοντέλο της Ατλέτικο Παραναένσε.

11. Υποψήφια μοντέλο της Φορταλέτσα.

12. Υποψήφιο μοντέλο της Φλουμινένσε.



13. Υποψήφιο μοντέλο της Παλμέιρας.


14. Υποψήφιο μοντέλο της Παρανά.




15. Υποψήφιο μοντέλο της Σάο Καετάνο.


16. Υποψήφιο μοντέλο της Σάντος.








17. Υποψήφιο μοντέλο της Βάσκο Ντα Γκάμα.

Εσείς ποιά ομάδα υποστηρίζετε (φέτος) στη Βραζιλία;






















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ