PREMIER LEAGUE

Η Γουλβς των Σα και Ποντένσε ισοφάρισε φοβερό εκτός έδρας ρεκόρ της Άρσεναλ

Οι παίκτες της Γουλβς πανηγυρίζουν μετά από νίκη τους απέναντι στην Τότεναμ | 13 Φεβρουαρίου 2022
Οι παίκτες της Γουλβς πανηγυρίζουν μετά από νίκη τους απέναντι στην Τότεναμ | 13 Φεβρουαρίου 2022 @2022 DAVID CLIFF/AP IMAGES

Η Γουλβς όχι μόνο έφυγε με τη νίκη από το "Γκούντισον Παρκ" με το γκολ του Κόουντι αλλά κατέγραψε και ένα ιστορικό ρεκόρ στην Premier League, ισοφαρίζοντας μία εντυπωσιακή επίδοση που είχε να επιδείξει μόνο η Άρσεναλ τη σεζόν 1998-99.

Η Γουλβς πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν και το απόγευμα της Κυριακής πρόσθεσε ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα στη μεγάλη φετική αλυσίδα, με την ομάδα του Λάγκε να επικρατεί 1-0 της Έβερτον εκτός έδρας με τη χρυσή κεφαλιά του Κόουντι.

Πέρα μάλιστα από το τρίποντο, που την κρατάει σε ευρωπαϊκή τροχιά, η ομάδα των Ζοζέ Σα και Ντανιέλ Ποντένσε, μπορεί να καμαρώνει και για ένα ιδιαίτερο ρεκόρ που έχει πλέον και αφορά την αμυντική λειτουργία της.

Σύμφωνα με την κορυφαία εταιρία στατιστικής Opta, οι λύκοι δεν έχουν δεχτεί γκολ στο πρώτο μέρος των 14 τελευταίων εκτός έδρας παιχνιδιών τους στην Premier League, ισοφαρίζοντας έτσι αντίστοιχο ρεκόρ της Άρσεναλ, που το είχε πετύχει από τον Σεπτέμβριο του 1998 μέχρι τον Απρίλιο του 1999 και ήταν μέχρι πρότινος η μοναδική που το είχε σημειώσει, από το 1992-93 και μετά.

TAGS PREMIER LEAGUE ΓΟΥΛΒΣ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ