ΓΟΥΛΒΣ

Η Γουλβς έκλεισε το deal με την Παρί για τον Σαράμπια

Η Γουλβς έκλεισε το deal με την Παρί για τον Σαράμπια
@2022 JOSE BRETON/AP IMAGES

Η Γουλβς τα βρήκε σε όλα στο οικονομικό με την Παρί και κάνει δικό της τον Πάμπλο Σαράμπια, με τον Ισπανό διεθνή εξτρέμ να αναμένεται στην Αγγλία την Τρίτη για να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών με τους λύκους.

Η μάχη για την παραμονή στην Premier League προβλέπεται αδυσώπητη τη φετινή σεζόν και η Γουλβς είναι αποφασισμένη να τη δώσει έχοντας τα καλύτερα δυνατά χαρτιά στα χέρια της. Τρανή απόδειξη η τελευταία -σημαντική- κίνησή της, με την ομάδα του Τζούλεν Λοπετέγκι να έρχεται σε οριστική συμφωνία με την Παρί για να κάνει δικό της τον Πάμπλο Σαράμπια.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Αγγλία, οι δύο ομάδες συμφώνησαν για τη μετακίνηση του 30χρονου Ισπανού διεθνή στο Γουλβερχάμπτον έναντι του ποσού των 5 εκατομμυρίων ευρώ, με τον παίκτη να αναμένεται να προσγειωθεί στο Νησί την Τρίτη (17/01) για να περάσει από ιατρικά τεστ και κατόπιν να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών.

Σημειώνεται πως με την απόκτηση του Σαράμπια (ο Ισπανός δεν πρόλαβε να πάρει μέρος σε επίσημο ματς της Σεβίλλης με τον Λοπετέγκι στον πάγκο των Ανδαλουσιανών, πριν πάρει μεταγραφή στην Παρί) η Γουλβς θα φτάσει στις τρεις κινήσεις στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο μετά από την απόκτηση των Ματέους Κούνια (Ατλέτικο) και Μάριο Λεμινά (Νις).

TAGS ΓΟΥΛΒΣ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ