ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η Γιουβέντους αγοράζει τον Βλάχοβιτς αν δώσει 18.000.000 στον ατζέντη του

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Φιορεντίνα σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Τορίνο | 28 Αυγούστου 2021
Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Φιορεντίνα σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Τορίνο | 28 Αυγούστου 2021 @2021 RICCARDO DE LUCA/AP IMAGES

Η μεταγραφή του Ντούσαν Βλάχοβιτς από τη Φιορεντίνα στη Γιουβέντους είχε συμφωνηθεί σχεδόν, μέχρι που μπήκε στη μέση ο ατζέντης του, ζητώντας 18.000.000 ευρώ.

Οι έντονες διεργασίες της Τρίτης οδήγησαν στη συμφωνία αρκετών εμπλεκομένων πλευρών για τη μεταγραφή του Ντούσαν Βλάχοβιτς από τη Φιορεντίνα στη Γιουβέντους εντός της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Οι δύο σύλλογοι τα βρήκαν στα 67.000.000 ευρώ, συν 8.000.000 με τη μορφή μπόνους και ακόμα 5.000.000 ως τροφεία. Το μόνο που απομένει στη μεταξύ τους συζήτηση είναι να αποφασιστεί ο τρόπος πληρωμής και ο αριθμός των δόσεων, αν υπάρξουν τέτοιες.

Το πρωί της Τετάρτης ήταν προγραμματισμένο το ραντεβού του ατζέντη του 21χρονου επιθετικού, του Ντάρκο Ρίστιτς με τη Γιουβέντους. Αντικείμενο συζήτησης η προμήθειά του, αφού σε τέτοια deals οι σύλλογοι πάντοτε καταβάλλουν μεγάλα ποσά στους διαμεσολαβητές. Ο Ρίστιτς αξίωσε 18.000.000, δηλαδή ποσό ισοδύναμη με το 25% του συνολικού κόστους της μεταγραφής.

Η Γιουβέντους δεν έχει σκοπό να κάνει πίσω στην προσπάθειά της να αποκτήσει τον διεθνή Σέρβο, ειδικά από τη στιγμή που μόλις προ ημερών ολοκλήρωσε ένα ντέρμπι με τη Μίλαν χωρίς σουτ στην εστία. Ήδη, ο διευθυντής της ομάδας, Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, έχει ζητήσει από τους μετόχους να δεσμεύσουν ποσά μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου για την ολοκλήρωση του deal.

Η προμήθεια του Ρίστιτς θα καλυφθεί όπως όλα δείχνουν, κάτι που σημαίνει ότι το μεγάλο πρόβλημα αυτήν τη στιγμή είναι ο ίδιος ο... Βλάχοβιτς, παρά τις προσπάθειες ημερών που καταβάλλει για να μην καταλήξει στην Άρσεναλ ή στη Νιούκαστλ, ζητώντας μόνο Γιουβέντους. Ο σκόρερ 38 τερμάτων την τελευταία 1,5 σεζόν στη Serie A φέρεται να έχει νοσήσει με κορονοϊό και γι' αυτό δεν πραγματοποιεί ταξίδι στο Τορίνο για να ολοκληρώσει τα από μέρους του τυπικά της μεταγραφής.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ