ΑΡΗΣ

Η Γαλατασαράι "τσέκαρε" Γιάχιτς

Η Γαλατασαράι "τσέκαρε" Γιάχιτς
γιαχιτς

Ο Βιτόλο περιμένει... την μάσκα για να αγωνιστεί με ΟΦΗ. Τσέκαρε Σανέλ Γιάχιτς με Βοσνία η Γαλατασαράι

Ο Ισπανός μέσος του Άρη επέστρεψε χθες Κυριακή από την Τενερίφη και βρίσκεται πάντα σε θέση αναμονής όσον αφορά την κατασκευή της προστατευτικής του μάσκας. Αυτής που θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Κυριακής με τους Κρητικούς στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
Ο Βιτόλο θέλει πως και πώς να δώσει το παρών ωστόσο τα πάντα θα εξαρτηθούν από το αν θα είναι έτοιμη ή όχι η μάσκα του αφού σε διαφορετική περίπτωση η συμμετοχή του δεν θα είναι ασφαλής.

Κατά τα άλλα ο Σανέλ Γιάχιτς με την εμφάνισή του το βράδυ του Σαββάτου στο Γκενκ του Βελγίου στο παιχνίδι της Εθνικής του ομάδας βρέθηκε στο στόχαστρο του σκάουτερ της Γαλατασαράι. Συγκεκριμένα το όνομα του διεθνή Βόσνιου αμυντικού του Άρη σύμφωνα με πληροφορίες συμπεριλήφθηκε στο μπλοκάκι του Καρλ Χάινς Φέλντκαμπφ.

Η παρουσία του στις κερκίδες είχε να κάνει με το να "τσεκάρει" αμυντικούς και επιθετικούς εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου για την τουρκική ομάδα. Για το λόγο αυτό είδε και τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς του ΠΑΟΚ. Ο Γιάχιτς έχει συμβόλαιο με τον Άρη μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι του 2010 ενώ σε αυτό υπάρχει και ρήτρα 900.000 ευρώ.

Νέτο: "Πρώτα φταίμε εμείς οι παίκτες"

Στα ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98,7 φιλοξενήθηκε ο Βραζιλιάνος αμυντικός του Άρη, Ντάρσι Νέτο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Για την απουσία του από το επόμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ: " Είναι πολύ δύσκολο για μένα να παρακολουθώ την ομάδα μου από την κερκίδα. Θα ανησυχώ πολύ περισσότερο για την εξέλιξη του παιχνιδιού απ’ ό,τι αν θα αγωνιζόμουν. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη και θα περιμένουμε “στραβοπάτημα” της Λάρισας για να μπούμε πιο δυνατά στη μάχη που δίνουμε για την είσοδό μας στα πλέι οφ".

Για τις τελευταίες αγωνιστικές: " Αυτή η πίεση μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους, όμως θα κάνει καλό στην ομάδα. Από κει και πέρα, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και φυσικά να πάρουμε τα αποτελέσματα. Είναι σημαντικό να ολοκληρώσουμε με νίκες το φετινό πρωτάθλημα. Κατά την διάρκεια της χρονιάς κάναμε άσχημα παιχνίδια με αποτέλεσμα να μην έχουμε εμπιστοσύνη στα πόδια μας. Θέλουμε στους αγώνες που απομένουν ο κόσμος στηρίξει την προσπάθεια που κάνουμε, όπως άλλωστε έκανε από την αρχή της σεζόν".

Για τη φετινή πορεία: " Aυτή τη στιγμή τα λόγια περιττεύουν. Δεν ξέρω να απαντήσω τι έφταιξε. Δεν μου αρέσει να μιλάω για τους συμπαίκτες μου. Ήταν μια κακή χρονιά για μας η φετινή. Θα πρέπει του χρόνου να είμαστε καλύτεροι, να παίζουμε με μεγαλύτερη ανδρεία και να κάνουμε πλέον τα λόγια μας πράξη. Πρέπει να δείξουμε επαγγελματική συμπεριφορά απέναντι στην ομάδα μας. Για την απόδοσή μου, πιστεύω ότι θα μπορούσα να προσφέρω πολλά περισσότερα. Οι μοναδικοί που δεν φταίνε για τη φετινή πορεία της ομάδας είναι οι φίλαθλοι. Εμείς είμαστε αυτοί που θα πρέπει πρώτοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, μετά η διοίκηση και προπονητής".

Για την εκδήλωση της Λέσχης: " Όσον αφορά το διοικητικό μοντέλο δεν είναι κάτι που με αφορά άμεσα. Στο περιθώριο της εκδήλωσης για την Λέσχη Φίλων Άρη είχα συνομιλίες με οπαδούς για το συγκεκριμένο θέμα. Υπάρχουν αρκετές ομοιότητες με τον τρόπο διοίκησης στις ομάδες της Βραζιλίας. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι στην Βραζιλία υπάρχουν πολύ περισσότερα ενεργά μέλη, τα οποία βοηθούν την ομάδα τους όποτε τους ζητηθεί. Βέβαια είναι και τα τηλεοπτικά συμβόλαια, τα οποία είναι πολύ χαμηλά, καθώς ο κόσμος δεν πηγαίνει στα γήπεδα. Το δικό μας γήπεδο είναι από τα λίγα στην Ελλάδα, τα οποία γεμίζουν σε κάθε παιχνίδι".

Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει ΟΦΗ

Μετά το διήμερο ρεπό οι ποδοσφαιριστές του Αρη επέστρεψαν στις προπονήσεις και ξεκίνησαν σήμερα την προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον ΟΦΗ, υπό την επίβλεψη του Ιομάρ Μαζίνιο.

Απουσίαζαν οι τρεις διεθνείς, Γιάχιτς, Γκαρσία και Βαγκέλι, όπως και οι Ρομπέρζ, Βλοντάρτσικ, οι οποίοι έχουν πάρει σχετική άδεια να ταξιδέψουν σε Γαλλία και Πολωνία για να ρυθμίσουν προσωπικές τους υποθέσεις. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Ο Παπάζογλου εξακολουθεί να έχει πόνους στη μέση και θα συνεχίσει συντηρητικά με τρέξιμο για δύο τρεις μέρες ακόμη. Ο Καράμπελας ταλαιπωρείται από μια μικρή τενοντίτιδα στον αχίλλειο και προληπτικά έτρεξε μόνος του.

Ο Σιστόν δεν είχε πόνους (είχε νιώσει ενοχλήσεις την Παρασκευή), αλλά θα μπει κανονικά σε δύο μέρες για να ολοκληρώσει την προληπτική θεραπεία. Τέλος ο Βιτόλο περιμένει την εντολή του γιατρού για να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.





























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ