ΑΡΗΣ

Όγιος: "Δεν με αφήνει ασυγκίνητο"

Όγιος: "Δεν με αφήνει ασυγκίνητο"
Όγιος

Ο Γκιγέρμο Όγιος, μίλησε για το μέλλον του στaα Γιάννινα αλλά και για τις φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει το καλοκαίρι στον Άρη

Αρχικά, ο Όγιος ρωτήθηκε αν είναι φίλαθλος της ελληνικής Εθνικής ομάδας και απάντησε ως εξής: " Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω την Ελλάδα, που με δέχθηκε πολύ καλά και εργάζομαι εδώ ενώ περνάω επίσης πολύ καλά και πραγματικά επιθυμώ να μείνω πολλά χρόνια ακόμη. Συνεπώς, υποστηρίζω την Εθνική και το ελληνικό ποδόσφαιρο φυσικά καθώς για αυτό εργάζομαι τα τελευταία χρόνια".

Σε ερώτηση για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, ο Όγιος ανέφερε πως: " Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές έχουν σαφώς πολλές αρετές και πολλά καλά στοιχεία, χρειάζονται βέβαια δουλειά και αν το κάνουν μπορούν να πάνε πολύ μπροστά. Το πρωτάθλημα είναι δυνατό και ο ερχομός πολλών ικανών ξένων παικτών, τους έχει ωφελήσει σαφώς. Έχουν σίγουρα ταλέντο και είναι πλέον πολύ πιο επαγγελματίες στην συμπεριφορά τους, χρειάζονται όμως κι άλλες υποδομές και δουλειά από μικρή ηλικία για να γίνουν ακόμη καλύτεροι στο μέλλον".

Ερωτηθείς για την ανανέωση ή όχι του συμβολαίου του με τα Γιάννενα, ο Αργεντίνος τεχνικός είπε ότι: " Αυτή την στιγμή δεν είναι σίγουρο τίποτε, δεν έχω συμφωνήσει ακόμη με τα Γιάννενα. Υπάρχει πάντως καλό κλίμα και έχω καλές σχέσεις με την ομάδα, μιλάω με τον πρόεδρο και πιστεύω ότι σύντομα θα καταλήξουμε κάπου. Για την ώρα πάντως δεν υπάρχει κάτι νεότερο".

Σε ερώτηση, αν υπάρχει ενδεχόμενο να δουλέψει πάλι στον Άρη, ο Όγιος απάντησε λέγοντας πως: " Ευγνωμονώ τον Άρη, που άνοιξε για μένα τον δρόμο για να δουλέψω στην Ελλάδα, είναι ένας δρόμος που σκοπεύω να τον τιμήσω στην συνέχεια. Ο Άρης είναι κάτι πολύ ξεχωριστό για μένα λοιπόν, σημαίνει πολλά. Αυτή την στιγμή δεν ξέρω αν είναι εφικτό να δουλέψω πάλι στην ομάδα αυτή αλλά στην ζωή όλα γίνονται, άλλωστε όπως είπα σκοπεύω να μείνω πολλά χρόνια στην Ελλάδα και στο μέλλον όλα είναι πιθανά".

Αναφορικά με τις φήμες που κυκλοφορούν και τον θέλουν να επιστρέφει το καλοκαίρι στην ομάδα του Άρη, ο Όγιος ήταν ξεκάθαρος ότι: " Θα πρέπει να ξεκαθαρίζω πως δεν υπάρχει καμία προσωπική επαφή με τον Άρη, κανείς δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μου. Βλέπω όμως κι εγώ ότι γράφονται πολλά για αυτό το θέμα αλλά επαναλαμβάνω δεν έχω επαφή με κανένα από την ομάδα. Με συγκινεί πάντως το γεγονός ότι ο κόσμος της ομάδας με θυμάται και με εκτιμά ακόμη. Η αναγνώριση του έργου σου από τον κόσμο είναι κάτι πολύ σημαντικό και δεν με αφήνει ασυγκίνητο σίγουρα".

Τέλος η συζήτηση ολοκληρώθηκε με τον Όγιος να συμπληρώνει: " Ο Άρης είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, για την ώρα όμως δεν νομίζω να υπάρχουν οι συνθήκες για να επιστρέψω. Θα ήθελα να συμπληρώσω πάντως ότι αγαπώ και τα Γιάννενα και ο κόσμος εκεί με αγαπά και με στηρίζει επίσης. Το βλέπω αυτό καθημερινά και με χαρά θα συνέχιζα να είμαι στον πάγκο της ομάδας, αρκεί βέβαια να υπάρχουν κάποια εχέγγυα".









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ