ΑΡΗΣ

Τόνι Κάλβο: "Θέλω να μείνω πολλά χρόνια"

Τόνι Κάλβο: "Θέλω να μείνω πολλά χρόνια"
Τόνι Κάλβο

Ο Ισπανός επιθετικός ξέσπασε, δηλώνοντας απίστευτα εκνευρισμένος από τα ψευδή δημοσιεύματα περί μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ

Ο Τόνι Κάλβο φιλοξενήθηκε στα "ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ 98,7" όπου ξεκαθάρισε μια και καλή πως όσα γράφονται περί μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ είναι ασύστολα ψεύδη και έχουν ως στόχο τον αποπροσανατολισμό του από τις υποχρεώσεις των "κιτρίνων".
Για τα δημοσιεύματα περί μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ και την πιθανότητα ανανέωσης με
τον Άρη: " Είμαι πολύ εκνευρισμένος με τα ψεύδη που γράφονται. Τόσο εγώ όσο και ο εκπρόσωπός μου ουδέποτε μιλήσαμε με ανθρώπους του ΠΑΟΚ και ούτε πρόκειται να το κάνουμε. Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Άρη και όπως έχω ξανά πει πολλές φορές, είμαι ευτυχισμένος που ανήκω στην κίτρινη οικογένεια και επιθυμώ να παραμείνω για πολλά ακόμη χρόνια. Ο Άρης θα αποφασίσει για το αν θα συνεχίσω στον σύλλογο και τα επόμενα έτη. Τα ψευδή δημοσιεύματα έχουν ως στόχο τον αποπροσανατολισμό μου από τις υποχρεώσεις με την ομάδα. Θέλοντας και μη τέτοια ψεύδη επηρεάζουν την ψυχολογία και την απόδοση ενός ποδοσφαιριστή. Θέλω να πιστεύω πως θα σταματήσουν επιτέλους".

Για τον στόχο της πέμπτης θέσης: " Όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες μπορούμε να πιστεύουμε πως θα τα καταφέρουμε. Απομένουν τρεις αγωνιστικές και πρέπει να πάρουμε εννιά βαθμούς. Αν στο τέλος δεν μπούμε στην πεντάδα τουλάχιστον θα έχουμε κάνει το χρέος μας τις τελευταίες αγωνιστικές. Η αλήθεια είναι πως η πορεία μας όλη την χρονιά δεν είναι σε καμία περίπτωση αυτή που επιθυμούσαμε αλλά έστω και στο φινάλε μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Το πιστεύουμε".



TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ