ΜΙΛΑΝ

Η ευρηματικότητα των οπαδών της Μίλαν στη μεγάλη βραδιά των Ροσονέρι

Η ευρηματικότητα των οπαδών της Μίλαν στη μεγάλη βραδιά των Ροσονέρι
Το κορεό των οπαδών της Μίλαν στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν για την 4η αγωνιστική του Champions League O CANTO DAS TORCIDAS TWITTER

Οι οπαδοί της Μίλαν είναι γνωστοί για τη θερμή ατμόσφαιρα που δημιουργούν στο "Σαν Σίρο", ιδίως με τη φωνή τους και τα κορεό που φτιάχνουν στα μεγάλα παιχνίδια. Ένα τέτοιο ήταν και αυτό κόντρα στην Παρί, με τους φιλάθλους των Ροσονέρι να ξεπερνούν και τους ίδιους τους εαυτούς τους με την ευρηματικότητά τους.

Στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε για την τρίτη αγωνιστική του Champions League στο Παρίσι και στο οποίο η Μίλαν ηττήθηκε με κάτω τα χέρια με 3-0 από την παρέα του Κιλιάν Εμπαπέ, οι οπαδοί των Παριζιάνων υποδέχθηκαν τους αντιπάλους τους με δύο τεράστια πανό για να πικάρουν τους φιλοξενούμενους.

Στο ένα πέταλο, αυτό των οργανωμένων, ανέβηκε η μορφή του Ζαν Πολ Μπελμοντό, εκ των ιδρυτών της Παρί και από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς και σταρ στα 70s και 80s.

Σε αυτή, απεικονίζονταν ο Γάλλος να κρατάει ένα πιστόλι, σκηνή βγαλμένη από την ταινία του "The Professional", και να σημαδεύει έναν διάβολο με τα χρώματα της Μίλαν που βρισκόταν στην απέναντι πλευρά της κερκίδας.

Η ιδιαίτερη χορογραφία των οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν συνοδεύονταν από τον στίχο ενός γαλλικού τραγουδιού, "σε έχω βάλει στον στόχαστρο, σαν τον Μπελμοντό", με τους φιλάθλους της Μίλαν να εμπνέονται και να πηγαίνουν το πικάρισμα ένα επίπεδο παραπέρα.

Στο παιχνίδι της Τρίτης (07/11), στο οποίο η Μίλαν πήρε το αίμα της πίσω κόντρα στην ομάδα της Ligue 1, επικρατώντας με 2-1 και μπαίνοντας δυναμικά στο κόλπο της πρόκρισης στους "16" του Champions League, ακόμα μια ταινία είχε την τιμητική της, αυτή τη φορά το "Matrix".

Στην Curva Sud του "Σαν Σίρο", κατά την είσοδο των παικτών των δύο ομάδων, εμφανίστηκε η μορφή του Neo, με τον ρόλο που Κιάνου Ριβς να εμπνέει τους οπαδούς των Ροσονέρι, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξουν ότι οι σφαίρες του Μπελμοντό θα έπεφταν στο τείχος του Neo.

Όπως και έγινε, καθώς με τα γκολ των Ράφαελ Λεάο και Ολιβιέ Ζιρού, το σύνολο του Στέφανο Πιόλι ανέτρεψε το εις βάρος του 1-0 από το γκολ του Σκρίνιαρ νωρίς στο ματς και κατέκτησε στους τρεις βαθμούς.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ