ΜΙΛΑΝ

Εμπαπέ: "Δύσκολη υποδοχή για τον Ντοναρούμα, λίγο υπερβολική από τους οπαδούς της Μίλαν"

Εμπαπέ: "Δύσκολη υποδοχή για τον Ντοναρούμα, λίγο υπερβολική από τους οπαδούς της Μίλαν"
Ο Κιλιάν Εμπαπέ, δεξιά, πανηγυρίζει με τον Σκρίνιαρ, αριστερά, το γκολ του δεύτερου στο ματς κόντρα στη Μίλαν στο Champions League @2023 AP IMAGES/LUCA BRUNO

Στην εμφάνιση της ομάδας του και στον τρόπο με τον οποίον υποδέχθηκαν οι οπαδοί της Μίλαν τον πρώην παίκτη του συλλόγου, Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στην Ιταλία κόντρα στους Ροσονέρι ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Δύο εβδομάδες μετά τη συντριβή με 3-0 στη Γαλλία, η Μίλαν κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 από το γκολ του Σκρίνιαρ νωρίς στο παιχνίδι της Τρίτης (07/11), επικρατώντας τελικά με 2-1 επί της Παρί Σεν Ζερμέν.

Η ιταλική ομάδα με τα γκολ των Ράφα Λεάο και Ολιβιέ Ζιρού κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη, μπαίνοντας, παράλληλα, δυναμικά στο κόλπο της πρόκρισης στους "16" του Champions League.

Μιλώντας στη μικτή ζώνη μετά το τέλος της αναμέτρησης, το μεγάλο αστέρι και ηγέτης του γαλλικού συλλόγου, Κιλιάν Εμπαπέ, αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του, ενώ τόνισε ότι το πρόβλημα όταν χάνει η Παρί είναι πάντα οι ίδιοι, χωρίς να ψάχνει δικαιολογίες σε εξωγενείς παράγοντες.

Στη συνέχεια, αφού πρώτα έδωσε συγχαρητήρια στο σύνολο του Στέφανο Πιόλι για την απόδοσή του, δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστη την υποδοχή των οπαδών της Μίλαν στον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, οι οποίοι πέταξαν δεσμίδες με ψεύτικα χαρτονομίσματα προς τον πρώην παίκτη της ομάδας τους.

Σε αυτά, ήταν τυπωμένα η φάτσα του Ιταλού τερματοφύλακα με την υποσημείωση "Dollarumma". Με αυτήν την κίνηση θέλησαν να δείξουν την απογοήτευσή τους για τον τρόπο που άφησε το "Σαν Σίρο" το καλοκαίρι του 2021, προκειμένου να ενταχθεί στον σύλλογο της Ligue 1.

"Υπήρχε πολύς θόρυβος και έκαναν αρκετά δύσκολη υποδοχή στον Τζίτζιο. Νομίζω ότι ήταν λίγο υπερβολικό, αλλά να, έτσι είναι το ποδόσφαιρο στις μέρες μας. Οι οπαδοί κάνουν ό,τι θέλουν, δεν μπορούμε να ξέρουμε τι νιώθουν μέσα τους. Προστατεύσαμε τον Τζίτζιο όσο μπορούσαμε και αισθανόμαστε άσχημα για αυτόν απόψε", είπε χαρακτηριστικά ο Εμπαπέ.

TAGS ΜΙΛΑΝ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ