ΕΒΕΡΤΟΝ

Η Έβερτον προτίμησε Λάμπαρντ αντί Περέιρα για τη θέση του προπονητή

Ο Φρανκ Λάμπαρντ ως προπονητής της Τσέλσι στην αναμέτρηση με την Άστον Βίλα
Ο Φρανκ Λάμπαρντ ως προπονητής της Τσέλσι στην αναμέτρηση με την Άστον Βίλα © 2020 RICHARD HEATHCOTE / AP IMAGES

Ο Φρανκ Λάμπαρντ νίκησε τον Βίτορ Περέιρα στην κούρσα της διαδοχής του Ράφα Μπενίτεθ στην Έβερτον, αφού οι άνθρωποι των "ζαχαρωτών" του προσέφεραν τη θέση του προπονητή.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ αναδείχθηκε νικητής στη διαδικασία συνεντεύξεων της Έβερτον για τη θέση του προπονητή, σύμφωνα με την Telegraph. Ο Άγγλος τεχνικός εντυπωσίασε τους ανθρώπους της ομάδας με τη δεύτερη συνέντευξή του την Πέμπτη και την Παρασκευή του προσφέρθηκε ο ρόλος του διαδόχου του Ράφα Μπενίτεθ.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Φαρχάντ Μοσίρι, μαζί με τον πρόεδρο Μπιλ Κένραϊτ, καθώς και την υπόλοιποι διοίκηση, φέρονται να προτίμησαν τον 43χρονο προπονητή από τον Βίτορ Περέιρα, που επίσης πέρασε από συνέντευξη. Οι αντιδράσεις του κόσμου της ομάδας για τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού δεν αποκλείεται να έπαιξαν ρόλο στην τελική απόφαση.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι απέρριψε την ευκαιρία να περάσει από συνέντευξη, ενώ ο νυν υπηρεσιακός τεχνικός και θρύλος του συλλόγου, Ντανκαν Φέργκιουσον, πέρασε κι αυτός από συνέντευξη την Παρασκευή.

Αν ο Λάμπαρντ αποδεχθεί την πρόταση, τότε θα αναλάβει άμεσα, ώστε να καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο την επόμενη εβδομάδα, στον 4ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στην Μπρέντφορντ.

TAGS ΕΒΕΡΤΟΝ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ