ΕΒΕΡΤΟΝ

Έβερτον: Πανό και γκράφιτι κατά του Βίτορ Περέιρα από οπαδούς, ζητούν Λάμπαρντ

Ο Βίτορ Περέιρα στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε απέναντι στον Ολυμπιακό
Ο Βίτορ Περέιρα στην αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε απέναντι στον Ολυμπιακό © 2021 ASSOCIATED PRESS

Πολύ κοντά στο να γίνει ο νέος προπονητής της Έβερτον βρίσκεται ο Βίτορ Περέιρα, με τους οπαδούς των "ζαχαρωτών" να εκφράζουν τη διαφωνία τους γι' αυτή τη συμφωνία κάνοντας γκράφιτι και υψώνοντας πανό κατά του Πορτογάλου κόουτς.

Έβερτον και Βίτορ Περέιρα βρίσκονται πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια, με τον άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού να αναμένεται να διαδεχθεί στον πάγκο της ομάδας τον Ράφα Μπενίτεθ. Ο Πορτογάλος κόουτς είναι στην Αγγλία από τη Δευτέρα (24/1), με τις δύο πλευρές να διαπραγματεύονται αλλά να μην έχουν οριστικοποιήσει ακόμα το deal.

Ωστόσο, το κλίμα στο Λίβερπουλ δεν είναι ιδιαίτερα φιλόξενο για τον Περέιρα, η επιλογή του οποίου από τη διοίκηση της Έβερτον φαίνεται πως δυσαρέστησε μία μερίδα οπαδών του συλλόγου, οι οποίοι το έδειξαν εμπράκτως.

Συγκεκριμένα, φίλαθλοι της ομάδας διαμαρτυρήθηκαν υψώνοντας πανό, ενώ σε ένα γκράφιτι σε τοίχο του "Γκούντισον Παρκ" έγραψαν: "Περέιρα έξω, Λάμπαρντ μέσα". Ο λόγος είναι ότι πιστεύεται πως το ενδιαφέρον του αγγλικού συλλόγου για τον Πορτογάλο προπονητή ωθείται από τον ατζέντη του, Κία Τζουραμπτσιάν, ο οποίος είναι στενός φίλος του ιδιοκτήτη της ομάδας, Φαρχάντ Μοσίρι.

TAGS ΕΒΕΡΤΟΝ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ