ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ

Η Εθνική Αγγλίας θέλει να κρατήσει τον Σάουθγκεϊτ μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026

Ο προπονητής της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ
Ο προπονητής της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ © 2023 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Η Εθνική Αγγλίας ετοιμάζεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους μέχρι και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, που θα διεξαχθεί σε Μεξικό, ΗΠΑ και Καναδά.

Η Ομοσπονδία της Αγγλίας δεν θέλει να αφήσει τον Γκάρεθ Σάουγκεϊτ να αποχωρήσει τον Δεκέμβριο του 2024, που λήγει το συμβόλαιό του με την εθνική ομάδα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η FA θέλει να συνεχίσει με τον ομοσπονδιακό προπονητή μέχρι και το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026, που θα διεξαχθεί σε Μεξικό, ΗΠΑ και Καναδά.

Ο 53χρονος Άγγλος ανέλαβε τα "τρία λιοντάρια" τον Σεπτέμβριο του 2016 και το 2018 τα οδήγησε μέχρι τα ημιτελικά του Μουντιάλ, ενώ το 2019 στα ημιτελικά του Nations League.

Μάλιστα, το 2020 έφτασε μία ανάσα πριν από την κατάκτηση του Euro, όμως η Ιταλία επικράτησε της Αγγλίας 3-2 στα πέναλτι. Στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 στο Κατάρ η ομάδα του Σάουθγκεϊτ αποκλείστηκε από τη Γαλλία στα προημιτελικά.

Θυμίζουμε πως η Αγγλία είναι η μία από τις τρεις ομάδες (Φινλανδία και Ιρλανδία) που η κληρωτίδα τοποθέτησε μαζί με την Εθνική Ελλάδας στο 2ο γκρουπ της League Β του Nations League.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ