ΠΑΟΚ

Η επιστροφή του Φιλομένο!

Η επιστροφή του  Φιλομένο!
Φιλομένο

Χαλαρή προπόνηση για Φιλομένο που υπολογίζεται ότι σε λιγότερο από ένα μήνα θα είναι στη διάθεση του Φ. Σάντος

Ο ΠΑΟΚ επένδυσε το καλοκαίρι στην απόκτηση του Φιλομένο. Η μεταγραφή του Αργεντινού που ήθελαν και άλλες μεγάλες ομάδες ήταν μία από τις πιο ηχηρές του φετινού καλοκαιριού.
Ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν πήρε ποτέ αυτά που θα ήθελε από αυτόν που τραυματίστηκε και βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης εδώ και πολλούς μήνες.

Ο Φιλομένο έχει 7 συμμετοχές ωστόσο το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που έπαιξε ήταν τα 45 λεπτά με τον Λεβαδειακό τον Αύγουστο όπου και σκόραρε. Οι τραυματισμοί του κατά την διάρκεια των αγώνων δεν τον άφησαν ουσιαστικά ποτέ να παίξει σε ολόκληρο αγώνα.

Στην σημερινή προπόνηση στην Σουρωτή ο 29χρονος επιθετικός συμμετείχε για πρώτη φορά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Αργεντινός βέβαια προπονήθηκε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, ωστόσο η είδηση είναι πως "πάτησε γήπεδο" και όπως όλα δείχνουν και αν όλα εξελιχθούν ομαλά σύντομα και σε λιγότερο από ένα μήνα θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Ίσως λοιπόν ο ΠΑΟΚ να έχει ενόψει πλέι οφ ένα σημαντικό όπλο στην επιθετική του γραμμή. Έναν παίκτη που μπορεί να δώσει τις λύσεις που χρειάζεται άμεσα η ομάδα στην επίθεση, δηλαδή το εύκολο γκολ.

Κοντρέρας: "Μέχρι τα μαθηματικά να πουν το αντίθετο"

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο διεθνής Χιλιανός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Κοντρέρας, μίλησε για την ήττα της Κυριακής από την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας και την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Στην αρχική του τοποθέτηση στο Αθλητικό Metropolis ο Κοντρέρας αναφέρθηκε στις ελπίδες κατάκτησης του πρωταθλήματος λέγοντας: " Φυσικά υπάρχουν οι ελπίδες, μέχρι τα μαθηματικά να πουν το αντίθετο. Σίγουρα είναι λίγες όμως ακόμα υπάρχουν. Αλλά ψυχολογικά έχουμε επηρεαστεί μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες.

Μετά την λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ μάθαμε την νίκη του Ολυμπιακού, δεν ήταν ότι καλύτερο για εμάς και την ψυχολογία μας αφού δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε αυτό το αποτέλεσμα", ενώ πρόσθεσε: "Πάντα παίζουμε για το καλύτερο με την βοήθεια του κόσμου μας, οι ήττες εντός έδρας είναι ελάχιστες. Θέλουμε να πούμε ένα ευχαριστώ στον κόσμο και για να το πούμε αυτό πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες ως το τέλος της χρονιάς".

Για την λογική της ομάδας του ΠΑΟΚ στην φετινή χρονιά είπε: " Η νίκη ήταν η πρόθεση όλων των ποδοσφαιριστών για φέτος, δεν θέλαμε να μιλάμε πολύ, προτιμήσαμε την σωστή και καλή παρουσία μέσα στο γήπεδο. Το ότι δεν θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα, δεν σημαίνει ότι κάτι έχει λείψει και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι την επόμενη χρονιά", ενώ συμπλήρωσε με νόημα: "Το σημαντικό δεν είναι τόσο το μήνυμα αλλά η ίδια η πράξη. Ο ΠΑΟΚ πέρα από τους εκπληκτικούς φιλάθλους, η ίδια η ομάδα έχει δείξει ότι μπορεί να πετύχει κάτι υψηλό. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, θα παλέψουμε για το καλύτερο στα παιχνίδια που απομένουν ως το τέλος της χρονιάς".

Αναφερόμενος στα πλέι οφ του φετινού πρωταθλήματος της Super League είπε: " Σήμερα ο στόχος είναι ακόμη το πρωτάθλημα. Για τα πλέι οφ θα τα σκεφτούμε όταν τελειώσει το πρωτάθλημα", ενώ για την διαιτησία τόνισε: "Την διαιτησία κάποιος πρέπει να την κρίνει με… κρύο και καθαρό μυαλό. Στο παιχνίδι με τον Άρη η διαιτησία επηρέασε αρκετούς παράγοντες, όπως η κάρτα στον Γκαρσία. Ο Άρης ήταν καλύτερος για 90 λεπτά, εμείς αν μπορούσαμε να είχαμε καλύτερη απόδοση θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και με αυτήν την διαιτησία".

Τέλος αναφερόμενος στον κόσμο του ΠΑΟΚ υπογράμμισε: " Θέλω να δίνω συγχαρητήρια στον κόσμο για την στήριξη του σε κάθε αγώνα, θέλουμε κι εμείς από την πλευρά μας να του δώσουμε χαρές με τίτλους και επιτυχίες".























TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ