ΠΑΟΚ

Λίνο: "Ενόχλησε η πορεία μας"

Λίνο: "Ενόχλησε η πορεία μας"
Λίνο-ΠΑΟΚ

Η καλή πορεία του ΠΑΟΚ ίσως να ενόχλησε κάποιους στην Αθήνα δήλωσε σε συνέντυεξη του ο Μασιέλ Λίνο

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή στον sport103 FM:

Για το χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΚ:



«Είναι μία μέρα όπου αισθανόμαστε λύπη γιατί θέλαμε πολύ τη νίκη τόσο οι φίλαθλοί μας όσο και όλοι στην ομάδα. Κάναμε ότι μπορούσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε και τώρα πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας, να κοιτάξουμε μπροστά και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι».

Για το τι είχε η ΑΕΚ σε σχέση με τον ΠΑΟΚ:


«Ο παράγοντας τύχη έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο χθεσινό παιχνίδι. Η ΑΕΚ δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία και παρόλα αυτά κατάφερε και έβαλε ένα γκολ αντίθετα με εμάς που ενώ κυριαρχήσαμε δεν τα καταφέραμε παρά τις ευκαιρίες μας να τις μεταφράσουμε σε γκολ. Πλέον όμως θα πρέπει από αύριο να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι».


Για το πόσο διαφορετικό θα ήταν το παιχνίδι αν αποβαλλόταν ο Γιάχιτς από τον διαιτητή Κάκο στο 28΄ αλλά και τις διαιτησίες που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ:


«Θα ήταν σίγουρα διαφορετικό το παιχνίδι αν είχε αποβληθεί αλλά δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε πώς θα είχε εξελιχθεί. Άκουσα και τις δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία για την διαιτησία που έχουμε εντός και εκτός έδρας. Παρόλα αυτά εμείς πάντα παλεύουμε είτε για τη νίκη αγωνιζόμαστε με παίκτη περισσότερο είτε με παίκτη λιγότερο».


Για το αν αισθάνεται πως οι διαιτητές δεν αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ με τον σεβασμό που του αναλογεί:


«Δεν θα είναι προς όφελος μας να μιλάμε για τη διαιτησία. Δουλειά μας για μας τους ποδοσφαιριστές είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο αφού στη διοίκηση υπάρχουν άνθρωποι για να ασχοληθούν με αυτό. Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν είχαμε κακές διαιτησίες στα τελευταία μας παιχνίδια και ίσως η πορεία του ΠΑΟΚ να ενόχλησε κάποιους στην Αθήνα αν και το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμηα».



Για το αν έχει έναν λόγο παραπάνω να αισθάνεται στεναχωρημένος αφού η απώλεια της νίκης επί της ΑΕΚ στέρησε από τον ΠΑΟΚ να πλησιάσει τον Παναθηναϊκό στους δύο βαθμούς:



«Σε κάθε παιχνίδι που χάνουμε είμαστε λυπημένοι. Σήμερα όμως είμαστε παραπάνω γιατί με νίκη μας θα μπορούσαμε να πλησιάσουμε τον Παναθηναϊκό περισσότερο και στους δύο βαθμούς αλλά στο ποδόσφαιρο δεν έρχονται πάντα όλα όπως τα θέλεις ακόμα και όταν αξίζεις ένα αποτέλεσμα. Εμείς θα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να κοιτάξουμε μπροστά όπου μπορούμε να πάρουμε εννιά βαθμούς. Το πρωτάθλημα δεν έχει ακόμη τελειώσει και θα το διεκδικήσουμε μέχρι τέλους».

Για το αν αρχή για τους εννιά βαθμούς θα αποτελέσει το προσεχές παιχνίδι στο Στάδιο Αλκαζάρ με την Λάρισα:


«Θα είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να δείξουμε τα στοιχεία που έχουμε δείξει ως ομάδα σε όλο το πρωτάθλημα δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό. Η Λάρισα δείχνει ωστόσο να έχει σημάδια ανάκαμψης τις τελευταίες αγωνιστικές και να μαζεύει πόντους και θα πρέπει να προσέξουμε καθώς δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση».

Για το αν υπάρχει κούραση στον ΠΑΟΚ από τα συνεχόμενα παιχνίδια και αν η διακοπή από το Πάσχα θα είναι ότι το καλύτερο για την συνέχεια της χρονιάς:

«Είναι λογικό να έχει επέλθει και ο παράγοντας κούραση καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος μίας κοπιαστικής σεζόν αλλά αυτό ισχύει για όλες τις ομάδες. Γι΄ αυτό και θα μας κάνει καλό η διακοπή για το Πάσχα των 3-4 ημερών που θα έχουμε αφού η κούραση δεν είναι μόνο σωματική αλλά και ψυχική και πνευματική από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Βέβαια όποιος παίκτης του ΠΑΟΚ αγωνίζεται δεν το σκέφτεται και δίνει τον καλύτερο του εαυτό αλλά η αλήθεια είναι ότι θα μας κάνει καλό η ξεκούραση κατά τη διάρκεια των ημερών του Πάσχα για να επιστρέψουμε πιο ανανεωμένοι και φρέσκοι για να συνεχίσουμε την δουλειά μας».


Τέλος για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ και το αν ήρθε η ώρα του υπογράμμισε:



«Υπάρχουν κάποιες διερευνητικές επαφές αλλά επειδή υπάρχουν ακόμη αγωνιστικές δραστηριότητες και είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά και οι δύο πλευρές περιμένουν την κατάλληλη στιγμή. Όταν έρθει η κατάλληλη χρονική στιγμή και η ευκαιρία θα το συζητήσουμε με την ησυχία μας και θα δούμε τι θα βγει».
















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ