ΠΑΟΚ

Η δίκη για Μπατατούδη

Η δίκη για Μπατατούδη
μπατατουδης

Αύριο (17/10) στις 9:00 το πρωί είναι το δικαστήριο για τον Γιώργο Μπατατούδη. Διαδήλωση στο δικαστικό μέγαρο απο φίλους του ΠΑΟΚ

Ο νομικός Δημήτρης Μόκκας σε τοποθέτησή του στο Αθλητικό Metropolis για την αυριανή εκδίκαση της υπόθεσης κατά του Γιώργου Μπατατούδη δήλωσε:
"Ενημέρωσα τον Θοδωρή Ζαγοράκη για την υπόθεση. Το θέμα είναι πώς δεν πήγε το έγγραφο για τη δίκη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Κατά πληροφορίες μου, έμαθα ότι η κλήση πήγε τελικά στο σπίτι του Γούμενου. Είναι μία υπεξαγωγή εγγράφου.

Είναι φοβερή η ενέργεια του Γούμενου, ο οποίος έλεγε ότι θα κυνηγήσει κιόλας τον Μπατατούδη. Πέρα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν κληθεί να καταθέσουν ο Νεοκοσμίδης, ο Γεωργακόπουλος, ο Ανδρέας Ράλλης, ο Βαγγέλης Νταγκουνάκης, ο Γιώργος Καλύβας, ο Θανάσης Κατσαρής και ο Ραδικόπουλος, που ήταν ο λογιστής του Μπατατούδη. Η υπόθεση είναι πρωτοείσακτη.

Πιστεύω, ότι δεν θα προλάβει το δικαστήριο να φτάσει στην τελευταία υπόθεση, που είναι η δική μας, επομένως μπορεί να πάει την επόμενη μέρα. Ενδεχομένως, να έχουμε και μία αναβολή. Είναι και πάλι νομότυπα τα πράγματα, αλλά πήρε την κλήση, ένας άνθρωπος που δεν είχε σχέση εκείνη την περίοδο με τη διοίκηση και τον ΠΑΟΚ. Αυτή τη στιγμή έχουμε νέα προσωρινή διοίκηση.

Μπορούσε κάλλιστα να πει ο Γούμενος ότι έχουμε μία κλήση στη διοίκηση Βεζυρτζή, που ήταν τότε. Μπορεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να δηλώσει παράσταση. Τότε δεν ξέρω αν ήταν οι Μπατατούδης και Γούμενος μαζί. Το πιθανότερο είναι να μην βρίσκεται στην υπόθεση ο Μπατατούδης.

Η Πολιτεία δεν μπορούσε να πει, ποιος έκανε τα χρέη στον ΠΑΟΚ; Η Πολιτεία σφυρίζει δυστυχώς αδιάφορα".








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ