ΠΑΟΚ

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός

Ο ΠΑΟΚ καλείται, την Πέμπτη (19/9, στις 22:05), για πρώτη φορά να ξεκινήσει νικηφόρα σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης κόντρα στη Σαχτιόρ Γκαραγκάντι, στην άδεια Τούμπα. Τα σχέδια των δύο προπονητών, οι αποστολές των δύο ομάδων και ο... γνωστός διαιτητής. Μπείτε στο κλίμα του αγώνα, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα υποδεχθεί στην άδεια Τούμπα ο ΠΑΟΚ τη Σαχτιόρ Γκαραγκάντι από το Καζακστάν, στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Ο "Δικέφαλος" θέλει το "τρίποντο" για να σπάσει μία παράδοση που πάει να δημιουργηθεί, καθώς στις τρεις προηγούμενες δοκιμασίες του, δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη.Το παιχνίδι με τους Καζάκους θα αρχίσει στις 22:05 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΑΝΤ1.

Το " Sport24.gr" θα βρίσκεται στην Τούμπα και θα σας μεταφέρει πλούσιο ρεπορτάζ πριν την έναρξη του αγώνα, την εξέλιξη του ματς, αλλά και όσα συμβούν μετά τη λήξη του.

Με όλα τα "όπλα" ο Στέφενς

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα για το ευρωπαϊκό παιχνίδι και στην τελευταία προπόνηση της Τετάρτης (18/9) επέλεξε να πάρει στην αποστολή 18 παίκτες, αφήνοντας εκτός τους Γκαρσία, Σκόνδρα, Λόρενς, Κωνσταντινίδη, Γεωργιάδη. Σε αυτή μετέχουν οι: Χακόμπο, Γλύκος, Λίνο, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Βίτορ, Κατσουράνης, Κατσικάς, Τζιόλης, Λάζαρ, Νίνης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Νέτσιντ, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης.

Με "συνταγή Βέροιας"

Ο Στέφενς δεν έδειξε ότι είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε αλλαγές του αρχικού σχήματος απ' αυτό που επέλεξε κόντρα στη Βέροια.Έτσι, ο Χακόμπο αναμενεται να βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ, ο Κίτσιου θα αγωνιστεί ως δεξιός οπισθοφύλακας, ο Τζαβέλλας ως αριστερός, οι Κατσουράνης και Βίτορ στο κέντρο της άμυνας και οι Νίνης, Τζιόλης ως κεντρικά χαφ. Ο Στοχ θα βρεθεί αριστερά, ο Λούκας δεξιά και οι Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης στην κορυφή της επίθεσης.

Με μία απουσία οι Καζάκοι

Με μοναδικό απόντα τον Νικόλα Βασίλιεβιτς ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη οι της Σαχτιόρ. Ο τεχνικός της αντιπάλου του ΠΑΟΚ, Βίκτορ Κουμίκοφ, φαίνεται ότι έχει καταλήξει στους "11" που θα ξεκινήσουν το ματς, έχοντας κυρίως αμυντικούς προσανατολισμούς.

Έτσι, η Σαχτιόρ αναμένεται να ξεκινήσει με διάταξη 5-4-1 και τους: Μόκιν στο τέρμα, αριστερά ο Πορινάεφ, δεξιά ο Σίμτσεβιτς και στόπερ οι Μαλί, Ταράσοφ, Ντζίντιτς. Δύο αμυντικά χαφ, οι Κάνας και Βίτσιους, ακραίοι οι Φινοτσένκο και Γκαραζιάν και σέντερ φορ ο Χιτζιτσένκο.

Ο... γνωστός Φοτρέλ

O Γάλλος Φρέντι Φοτρέλ ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει το παιχνίδι της Πέμπτης (19/9) μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Σαχτιόρ. Ο Φοτρέλ είναι γνώριμος στον "Δικέφαλο", αφού στο παρελθόν σφύριξε τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Καρπάτι στην Ουκρανία στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League και το ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Τούμπα, στο οποίο ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει 1-0 με γκολ του Ιβιτς.

Βοηθοί του την Πέμπτη (19/9) θα είναι οι Σιρίλ Γκρινγκόρ και Λοράν Στεν και πίσω από τις δύο εστίες θα βρίσκονται οι Μπενόιτ Μπαστιέν και Γουίλφιντ Μπιέν.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ