ΣΕΒΙΛΛΗ

Η αποστολή της Σεβίλλης "έκλεψε" πτήση και ανάγκασε 80 επιβάτες να ταξιδέψουν στην Μαδρίτη με λεωφορείο

Οι παίκτες της Σεβίλλης πανηγυρίζουν γκολ σε ματς κόντρα στην Ρεάλ για την La Liga | 21 Οκτωβρίου 2023
Οι παίκτες της Σεβίλλης πανηγυρίζουν γκολ σε ματς κόντρα στην Ρεάλ για την La Liga | 21 Οκτωβρίου 2023 @2023 JOSE BRETON/AP IMAGES

Μία απίστευτη ιστορία βγήκε στο φως της δημοσιότητας από την εφημερίδα "El Pais", η οποία αποκάλυψε πως αεροπορική εταιρία ταλαιπώρησε αφάνταστα 80 επιβάτες που είχαν πληρώσει εισιτήριο προκειμένου να εξυπηρετηθεί η αποστολή της Σεβίλλης.

Απίστευτο και όμως ισπανικό, με άρωμα καθαρά ποδοσφαιρικό... Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα "El Pais" μέσω της ηλεκτρονικής της έκδοσης, γύρω στους 80 επιβάτες ήταν έτοιμοι να επιβιβαστούν το βράδυ του Σαββάτου σε αεροπλάνο της εταιρίας Air Nostrum για να πάνε από το Βίγκο στην Μαδρίτη, όμως την ώρα που περίμεναν στην ουρά, ειδοποιήθηκαν πως η πτήση τους θα καθυστερούσε αφού έπρεπε να αναχωρήσει πρώτα μία πτήση τσάρτερ.

Μέχρι εδώ, η παραπάνω εξήγηση ακούγεται λογική, όμως ως διά μαγείας μετατράπηκε σε... σουρεάλ, με τους επιβάτες να "χάνουν τη μπάλα" βλέποντας τους ποδοσφαιριστές της Σεβίλλης (λίγο νωρίτερα είχαν αναδειχτεί ισόπαλοι, 1-1 με την Θέλτα) να τους κλέβουν τη σειρά και να επιβιβάζονται εκείνοι στο αεροπλανο τους και να ενημερώνονται κατόπιν πως η δική τους πτήση ακυρώθηκε.

Τι ακριβώς έγινε; Το τσάρτερ που θα μετέφερε την αποστολή της Σεβίλλης είχε τεχνική βλάβη και η Air Nostrum αποφάσισε να βάλει τα 40 άτομα της αποστολής των Σεβιγιάνων στο αεροπλάνο εις βάρος των 80 επιβατών, παρότι εκείνοι είχαν πληρώσει εισιτήριο.

"Σε μία χώρα μπανανία, το ποδόσφαιρο είναι πάνω από όλα", φέρεται να φώναξε διαμαρτυρόμενος ένας επιβάτης, με την εταιρία από την πλευρά της να ζητάει συγγνώμη για το "λάθος" και να διαβεβαιώνει πως θα προχωρήσει σε αποζημιώσεις.

TAGS ΣΕΒΙΛΛΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ