ΑΡΗΣ

Η αποστολή για την Κοπρίβνιτσα

Η αποστολή για την Κοπρίβνιτσα
Κόκε

Η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (8:00) για το Ζάγκρεμπ της Κροατίας εν όψει του επαναληπτικού με Σλάβεν

Η αποστολή του Άρη θα πρέπει να σημειωθεί ότι θα καταλύσει σε ξενοδοχείο στην πόλη Ντούρντεβατς, 25 χιλιόμετρα από την Κοπρίβνιτσα την πόλη έδρα της Σλάβεν.
Ο Κίκε Ερνάντεθ μετά το τέλος της σημερινής απογευματινής προπόνησης επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές για τον αγώνα της Πέμπτης που είναι οι ακόλουθοι: Κέλεμεν, Σηφάκης, Καρατζιοβαλής, Νέτο, Βανγκέλι, Ρονάλντο, Γιάχιτς, Μάρκο Αουρέλιο, Κάλβο, Χαβίτο, Γκαρσία, Πρίττας, Φελίπε, Ρεγκέιρο, Ζεντίλ, Κόκε, Παπάζογλου, Ντελόρτε και Βλοντάρτσικ.

Στις 17:45 θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Ισπανού τεχνικού του Άρη στην αίθουσα Τύπου του Γκράντσκι Στάντιον, ενώ στις 18:30 θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της ομάδας, την οποία θα μπορούν να παρακολουθήσουν για 15 λεπτά οι εκπρόσωποι του Τύπου.

Η αποστολή του Άρη θα αναχωρήσει από το Ζάγκρεμπ το βράδυ της Πέμπτης, μετά την ολοκλήρωση του επαναληπτικού, στις 23:45 και είναι να φτάσει στην Θεσσαλονίκη στις 2:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Κατά τα άλλα κι ενώ η προσοχή όλων στις τάξεις του Άρη είναι στραμμένη αποκλειστικά στο επαναληπτικό της Πέμπτης με την Σλάβεν στην Κοπρίβνιτσα φαίνεται να υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο μία ακόμη μεταγραφής. Πιο συγκεκριμένα είναι πολύ πιθανό να γίνει κίνηση απόκτησης ενός μέσου. Για το λόγο αυτό πριν λίγες μέρες είχε υπάρξει συνάντηση μεταξύ των κ.κ. Σκόρδα και Ερνάντεθ δεδομένου ότι η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται το βράδυ της Κυριακής 31 του μήνα. Όσον αφορά τέλος την φημολογία περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για απόκτηση του Κώστα Νεμπεγλέρα με αφορμή την αποχώρηση του Ριβάλντο δεν τίθεται πλέον.

Βρούτσινα: " O Άρης παραμένει το φαβορί"

Τον Άρη έχρισε ως φαβορί ο Μπόγιαν Βρούτσινα της Σλάβεν Κοπρίβνιτσα εν όψει του επαναληπτικού της Πέμπτης για τον Β΄ προκριματικό γύρο του Κυπέλλου UEFA (28/08, 19:30).

" Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας μας για τον επαναληπτικό της Πέμπτης με το μυαλό μας να είναι μόνο εκεί και θέλω να είμαστε έτοιμοι", τόνισε αρχικά ο Βρούτσινα σε δηλώσεις του στο Αθλητικό Metropolis ενώ σε ερώτηση για το πώς αντιμετωπίζει την υπόθεση πρόκρισης απάντησε: " Σίγουρα ο Άρης παραμένει το φαβορί για την πρόκριση μετά και το 1-0 του πρώτου παιχνιδιού. Εμείς ωστόσο στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα του Άρη είχαμε κάνει 2-3 καλές ευκαιρίες και πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι ανάλογο και στην έδρα μας. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά και στην έδρα μας και αν είμαστε τυχεροί γιατί όχι να μην πάρουμε εμείς την πρόκριση".

Για την κατασκοπεία του Άρη και το τι έχει ξεχωρίσει ο Κροάτης ποδοσφαιριστής της Σλάβεν επισήμανε: " Είδαμε για ακόμη μια φορά το πρώτο παιχνιδι που παίξαμε στην Θεσσαλονίκη. Σίγουρα ο Κόκε είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του Άρη που ξέρει να αξιοποιεί τον χώρο που θα του δοθεί από την αντίπαλη άμυνα όπως είχε γίνει και στο πρώτο παιχνίδι και μας τιμώρησε με το γκολ που μας έβαλε. Επίσης από τον Άρη ξεχώρισα τους Ρεγκέιρο και Χαβίτο. Όπως και να έχει όμως από την πλευρά μας θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι σε όλο το παιχνίδι, να κλείσουμε τους χώρους και αν μπορέσουμε να πετύχουμε ένα γκολ που θα μας επιτρέψει να διεκδικήσουμε την πρόκριση".

Σε ερώτηση για την ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει οι φίλαθλοι του Άρη στο πρώτο παιχνίδι στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ο Βρούτσινα σχολίασε: " Όπως την έζησα μπορώ να πω ότι πρόκειται για μία από τις καλύτερες που έχω αγωνιστεί. Οι φίλαθλοι του Άρη μπορεί να είναι τρελοί για την ομάδα τους ωστόσο ξέρουν να δημιουργούν μία πολύ όμορφη ποδοσφαιρική αρμόσφαιρα. Πιστεύω μάλιστα ότι και στο γήπεδό μας θα υπάρχει μία όμορφη ατμόσφαιρα από τους φιλάθλους και των δύο ομάδων".

Όσο τέλος για το πόσο μπορεί να έχει επηρεάσει την Σλάβεν εν όψει του επαναληπτικού με τον Άρη η ήττα με 3-1 από την Χάιντουκ στο τελευταίο παιχνίδι του κροατικού πρωταθλήματος το περασμένο Σάββατο είπε: " Αποδείχθηκε λάθος που σκοράραμε πρώτοι αφού στην συνέχεια οπισθοχωρήσαμε με την Χάιντουκ να μας τιμώρησε και δεχθήκαμε τρία γκολ. Παρόλα αυτά όπως φαίνεται από την ατμόσφαιρα που επικρατεί στα αποδυτήριά μας δεν μας έχει επηρεάσει εν όψει του παιχνιδιού μας με τον Άρη".


















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ