ΑΡΗΣ

Γιούριτς: "Ο Άρης το φαβορί'

Γιούριτς: "Ο Άρης το φαβορί'
Κόκε προπόνηση

Η αντίπαλος του Άρη στο Κύπελλο UEFA Σλάβεν Κοπρίβνιτσα μπορεί να αντιμετωπίζει σήμερα στο Σπλιτ την Χάιντουκ για το κροατικό πρωτάθλημα

Ο Άρης όπως είναι γνωστό είχε επικρατήσει με 1-0 της Σλάβεν στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με το γκολ του Σέρχιο Κόκε βάζοντας τις βάσεις πρόκρισης στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Κυπέλλου UEFA. Μία νίκη που ήρθε με την αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων του με την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στις κερκίδες όπως φάνηκε να έχει μείνει αξέχαστη στις τάξεις της κροατικής ομάδας.
Ο διεθνής Βόσνιος μέσος της Σλάβεν, Μάριο Γιούριτς, σε συνέντευξή του στο Αθλητικό Metropolis αναφερόμενος στους φιλάθλους του Άρη τόνισε: " Αυτό το διαπίστωσα είναι ότι ο Άρης διαθέτει τους καλύτερους φιλάθλους στην Ευρώπη. Ήταν κάτι που δεν το είχα δει πουθενά. Μία ατμόσφαιρα που σε κάνει να νιώθεις υπέροχα παίζοντας ποδόσφαιρο".

Σε ερώτηση για το αν ο Άρης παραμένει το φαβορί απέναντι στην Σλάβεν για την πρόκριση στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Κυπέλλου UEFA ο Γιούριτς απάντησε: " Ο Άρης είναι το φαβορί για την πρόκριση και πολύ περισσότερο μετά και το 1-0 του πρώτου παιχνιδιού. Θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Ο Άρης διαθέτει μία πολύ καλή και ποιοτική ομάδα από όπου ξεχωρίζω τον Κόκε".

Εν όψει του επαναληπτικού της Πέμπτης τόνισε: " Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για ένα καλό αποτέλεσμα το οποίο θα είναι ακόμα και να μην χάσουμε. Αν μάλιστα κερδίσουμε θα είναι μεγάλη επιτυχία. Ο Άρης είναι το φαβορί για την πρόκριση του και πιστεύω ότι και πάλι οι φίλαθλοι του Άρη που θα βρεθούν στην Κοπρίβνιτσα θα κάνουν την δουλειά τους. Ο Άρης είναι μία ομάδα που έχει λύσεις και στην συγκεκριμένη θέση όπως είναι αυτή του Γιάχιτς".




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ