ΑΡΗΣ

Χωρίς Λέμπο στην Κροατία

Χωρίς Λέμπο στην Κροατία
λεμπο

Θα πρέπει πλέον να θεωρείται ως δεδομένο ότι ο Αλεχάντρο Λέμπο θα είναι απών στον επαναληπτικό με την Σλάβεν

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώθηκε στην διάρκεια της σημερινής ημέρας δια στόματος του γιατρού του Άρη, Βαγγέλη Πανταζή. Η απουσία του Λέμπο είχε διαφανεί από την διάρκεια της χθεσινής μέρας στο αποτέλεσμα της μαγνητικής εξέτασης που υποβλήθηκε.
Ο διεθνής Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός του Άρη διαπιστώθηκε ότι εκτός από το διάστρεμμα στην ποδοκνημική στο αριστερό του πόδι, από το 52΄ στο πρώτο παιχνίδι με την Σλάβεν της περασμένης Πέμπτης, έχει υποστεί και ρωγμώδες κάταγμα στη βάση του 5ου μεταταρσίου.

Κι αν η απουσία του Λέμπο από τον επαναληπτικό της επόμενης Πέμπτης με την Σλάβεν στην Κοπρίβνιτσα της Κροατίας θα πρέπει να θεωρείται οριστική, ο Κίκε Ερνάντεθ προορίζει στην θέση του τον Ρονάλντο Γκιάρο για την βασική ενδεκάδα, στις επόμενες μέρες θα φανεί αν τελικά θα προλάβει το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Superleague με τον Λεβαδειακό τρεις μέρες αργότερα. Όπως και να έχει θεωρείται σίγουρο ότι από πλευράς του ιατρικού τιμ του Άρη θα καταβληθεί αγώνας δρόμου για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο με ειδική θεραπευτική αγωγή.

Όσο για τον Ρομπέρτο Μπατιόν; Την Δευτέρα και στην νέα εξέταση που θα υποβληθεί ο Αργεντινός μέσος στην μέση – ταλαιπωρείται από ισχυαλγία - θα ξεκαθαρίσει αν ο Ερνάντεθ θα μπορεί να τον υπολογίζει.




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ