ΑΡΗΣ

Πειραματισμοί απο Ερνάντεθ

Πειραματισμοί απο Ερνάντεθ
αρης πανηγυρικο

Ο Κίκε Ερνάντεθ είχε την ευκαιρία να κάνει διάφορα πειράματα στα δυο φιλικά 70 λεπτών που έδωσαν οι "κίτρινοι"

Δύο φιλικά παιχνίδια διάρκειας 70 λεπτών έδωσαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, κόντρα στην δεύτερη ομάδα του Άρη.
Το πρωί οι παίκτες του Κίκε Ερνάντεθ νίκησαν με σκορ 6-0, χάρη σε γκολ των Ντελόρτε (2), Παπάζογλου (2), Σιστόν και Νέτο.

Οι συνθέσεις
ΑΡΗΣ:
Καρατζιοβαλής, Νέτο, Κουλουχέρης, Ρομπέρζ, Καράμπελας, Νεμπεγλέρας, Σιστόν, Κάλβο, Σπάσιτς, Ντελόρτε, Παπάζογλου.

Β΄ΟΜΑΔΑ: Φρασέρι (Σιμψερής), Γραικός, Νοδούλης, Μπουγαïδης, Αλμπάνης, Κατίδης, Κατσαμακίδης, Ματζάνας, Παπαδόπουλος, Μαλαφούρης, Τσίκος.

Το απόγευμα η πρώτη ομάδα νίκησε με σκορ 6-1. Τα γκολ πέτυχαν οι: Ζεντίλ, Πρίττας, Ρεγκέιρο, Χαβίτο, Φελίπε, Κόκε - Γιαξής

Οι συνθέσεις
ΑΡΗΣ:
Κέλεμεν (Σηφάκης), Βανγκέλι, Αουρέλιο, Γιάχιτς, Ρονάλντο, Πρίττας, Γκαρσία (Φελίπε), Χαβίτο, Ρεγκέιρο (Βλοντάρτσικ), Ζεντίλ, Κόκε.

Β’ ΟΜΑΔΑ: Σηφάκης (Κέλεμεν), Πουλχαρίδης, Νταμαρλής, Γιαννίτσης, Αγτζίδης, Οικονομόπουλος, Γιαξής, Μαυρόπουλος, Παπαστεργίου, Κεφαλάς, Κεσάτης.

Αύριο οι ποδοσφαιριστές του Άρη έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρας μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για τον επαναληπτικό της Πέμπτης του Κυπέλλου UEFA με την Σλάβεν στην Κοπρίβνιτσα της Κροατίας.

Η αντίπαλος του Άρη στο σημερινό της παιχνίδι για το πρωτάθλημα της χώρας στην έδρα της Χάιντουκ ηττήθηκε με 3-1 υπό το βλέμμα του συνεργάτη του Κίκε Ερνάντεθ, Τσάβι Τσαμαρίτ. Το σύνολο του Μίλε Πέτκοβιτς προηγήθηκε με 1-0 στο 7' με γκολ του Γιούριτς για να ακολουθήσει χατ τρικ του Κάλινιτς με γκολ στο 44', 74' και 80'.














TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ