ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η αγωνία του Μίτσελ ενόψει Μπενφίκα

Η αγωνία του Μίτσελ ενόψει Μπενφίκα
INTIME SPORTS

Λίγα 24ωρα πριν από τη μεγάλη και κρίσιμη μάχη του Ολυμπιακού στην έδρα της Μπενφίκα (23/10, 21:45), ο Μίτσελ περιμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται Μπονγκ και Χολέμπας. Η λίστα που στενεύει τα όρια και ο Μασάντο που επιστρέφει.

Στην Πορτογαλία "ταξιδεύει" ήδη το μυαλό όλων στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, αφού σε λίγα 24ωρα πλησιάζει μια από τις σημαντικότερες φετινές μάχες της ομάδας στο Champions League.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα μονομαχήσουν στην έδρα των Πορτογάλων για μια θέση στους "16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όμως ο Μίτσελ δύσκολα θα έχει όλα τα όπλα στη διάθεσή του.

Ο μεγάλος προβληματισμός του Ισπανού προπονητή έχει να κάνει με το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής, αφού Γκαετάν Μπονγκ και Χοσέ Χολέμπας ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών.

Στο εκτός έδρας ματς κόντρα στον Πλατανιά, ο Μίτσελ δοκίμασε τον Τάσο Παπάζογλου, ενώ υπάρχει και ο Μιγκέλ Τόρες. Υπάρχουν βέβαια, αλλά όχι για το Champions League, καθώς τα ονόματά τους δεν βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα.

Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο σημαντικό είναι για τον Μίτσελ να έχει μαζί του είτε τον Χολέμπας, είτε τον Μπονγκ. Όλα θα φανούν στην προπόνηση της Δευτέρας (21/10), με τις πρώτες εκτιμήσεις να δίνουν πολύ περισσότερες πιθανότητες στον Γερμανό, ενώ σε διαφορετική περίπτωση, ο προπονητής του Ολυμπιακού θα αναγκαστεί να κάνει αλχημείες είτε με τον Σιόβα, είτε με τον Μανωλά, είτε με τον Σαλίνο.

Το ευχάριστο πάντως για τον Ισπανό τεχνικό πως θα έχει στη διάθεσή του και πάλι τον Πάουλο Μασάντο, τον οποίο στηρίζει και πιστεύει.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ