ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θα βοηθήσει τον Άμραμπατ, αλλά δεν θα του κάνει και όλες τις χάρες

Ο Νορντίν Άμραμπατ
Ο Νορντίν Άμραμπατ EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός, Νορντίν Άμραμπατ, θέλει επιστρέψει στην Ολλανδία και αυτό είναι το μόνο που η ΑΕΚ μπορεί να δεχθεί. Η Ένωση είναι διατεθειμένη να τον βοηθήσει τον Άμραμπατ, αλλά δεν θα του κάνει όλες τις χάρες.

Παραμένει ένα ανοιχτό ζήτημα για την ΑΕΚ η υπόθεση του Μαροκινού εξτρέμ, Νορντίν Άμραμπατ. Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει αλλάξει απόφαση σχετικά με το μέλλον του, καθώς είναι οικογενειακοί οι λόγοι που τον καλούν να επιστρέψει στην Ολλανδία και να εγκατασταθεί μόνιμα εκεί.

Το αν θα καταφέρει να το συνδυάσει και με το ποδόσφαιρ,ο είναι κάτι που θα καθορίσει και τη σχέση του με την ΑΕΚ, καθώς αυτή τη στιγμή, πέρα από φιλολογικό ενδιαφέρον κάποιων ομάδων δεν έχει προκύψει προσέγγιση της Ένωσης από σύλλογο του συγκεκριμένου πρωταθλήματος.

Τον θέλει ο Αλμέιδα, αλλά σέβεται την επιθυμία του παίκτη

Ως γνωστόν, ο Αλμέιδα θα ήθελε να συμπεριλάβει τον Άμραμπατ στα σχέδιά του καθώς είναι ποδοσφαιριστής που παίζει με την ένταση και το πάθος που ο Αργεντινός τεχνικός απαιτεί από όλους τους παίκτες. Αναγνωρίζει όμως και εκείνος ότι από τη στιγμή που τίθεται ζήτημα οικογενειακό, δεν θα πρέπει η ΑΕΚ να του γίνει εμπόδιο.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει κιόλας ότι θα του εξασφαλίσει την ελευθερία που απαιτεί δίχως να έχει πάρει και εκείνη τις απαιτούμενες εγγυήσεις ότι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι στην Ολλανδία και μόνο. Από τη στιγμή που ο Άμραμπατ έχει ξεκαθαρίσει ότι ο μοναδικός λόγος θέλει να φύγει από την ΑΕΚ είναι η αναγκαστική επιστροφή στη χώρα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, θα πρέπει να φροντίσει ώστε να έχει αποδείξεις γι' αυτό.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει ελεύθερος δίχως η ΑΕΚ να γνωρίζει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του και χωρίς να καρπωθεί κάποιο, έστω μικρό, όφελος από αυτή την υπόθεση.

Θα μείνει ελεύθερος μόνο για να επιστρέψει στην Ολλανδία

Αυτό που φοβίζει περισσότερο τους ανθρώπους της ομάδας είναι τα διαδοχικά δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία ο 35χρονος Μαροκινός προσελκύει το ενδιαφέρον ομάδων από τη Σαουδική Αραβία, οι οποίες είναι διατεθειμένες όχι μόνο να του εξασφαλίσουν το μεγάλο συμβόλαιο που έχει στην ΑΕΚ (800.000 ευρώ) αλλά και να του δώσουν περισσότερα χρήματα με ορίζοντα διετούς συνεργασίας.

Για αυτό και από την ομάδα έχουν καταστήσει σαφές προς τον Άμραμπατ ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει από την Ένωση ως ελεύθερος αν δεν υπάρχουν οι αποδείξεις ότι συνεχίζει την καριέρα του σε ολλανδικό σύλλογο και μόνο. Σε διαφορετική περίπτωση, ομάδα από άλλο πρωτάθλημα θα πρέπει να έρθει και να πληρώσει την ΑΕΚ για να τον αγοράσει.

Η πιθανότητα βέβαια να μην βρει ο Άμραμπατ αυτό που ψάχνει στην Ολλανδία είναι υπαρκτή. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ακολουθήσει κανονικά την αποστολή της ομάδας στο Άλκμααρ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας καθώς δεν είναι ποδοσφαιριστής που έχει κοπεί από τον Αλμέιδα.

Αν στην περίπτωση αυτή στυλώσει τα πόδια και αρνηθεί, τότε θα υπάρξουν οι συνέπειες που προβλέπονται από τον εσωτερικό κανονισμό ενώ αναμφίβολα αυτή θα είναι μία εξέλιξη που θα οδηγήσει τις δύο πλευρές σε ένα δύσκολο μονοπάτι. Ευχής έργο λοιπόν και για τους δύο θα είναι να βρει ο Μαροκινός την ομάδα που ψάχνει στην Ολλανδια έως τις 12 Ιουλίου, κάτι για το οποίο θέλουν να τον βοηθήσουν και από την ΑΕΚ. Αλλά μέχρι εκεί...

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ