ΑΕΚ

"Ο Άμραμπατ έχει προτάσεις από Ολλανδία και Σαουδική Αραβία"

Ο Νορντίν Άμραμπατ
Ο Νορντίν Άμραμπατ INTIME

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το Μαρόκο, ο Νόρντιν Άμραμπατ, ο οποίος έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο με την ΑΕΚ, έχει προτάσεις από την Ολλανδία και τη Σαουδική Αραβία.

Ο Νόρντιν Άμραμπατ παρότι υπολογίζεται κανονικά από τον Αλμέιδα έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ολλανδία. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα από το Μαρόκο ήδη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του ομάδες από το εξωτερικό.

Ο Ολλανδομαροκινός μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο με την ΑΕΚ, αλλά ψάχνει να βρει τη φόρμουλα για να απεμπλακεί.

Την ίδια στιγμή ο 35χρονος έχει στα χέρια του δύο προτάσεις, αφού όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο ποδοσφαιριστής έχουν κάνει κίνηση για την περίπτωσή του μία ομάδα από τη Σαουδική Αραβία και μία ακόμα από την Ολλανδία.

Η ίδια πηγή μάλιστα, αποκαλύπτει πως η ομάδα από τη Σαουδική Αραβία είναι η Άμπχα, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τον "μνηστήρα" από το ολλανδικό πρωτάθλημα.

Τη φετινή σεζόν ο Άμραμπατ με τη φανέλα της Ένωσης κατέγραψε 31 συμμετοχές, σημειώνοντας έξι γκολ, ενώ μοίρασε και τέσσερις ασίστ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ