ΑΕΚ

ΑΕΚ: Οι Μεξικανοί υποστηρίζουν ότι θα δοκιμαστεί ο Μάριο Τρέχο στην προετοιμασία, διαψεύδει η Ένωση

Ο Μάριο Τρέχο
Ο Μάριο Τρέχο PRINT SCREEN

Η ΑΕΚ θα δοκιμάσει στην προετοιμασία της τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό, Μάριο Τρέχο, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Bolavip, με την Ένωση πάντως να σπεύδει να διαψεύσει άμεσα το σχετικό ρεπορτάζ.

Ο Μάριο Τρέχο, ο 24χρονος στόπερ της Μορέλια, φέρεται να έχει τραβήξει τα βλέμματα των ανθρώπων της ΑΕΚ, αφού σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Bolavip η Ένωση θέλει να τον δοκιμάσει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της πριν από την έναρξη της νέας σεζόν.

Πάντως, από την πλευρά των κιτρινόμαυρων έσπευσαν να διαψεύσουν σχετικά άμεσα το εν λόγω ρεπορτάζ και διαβεβαιώνουν πως δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον ούτε συνομιλίες για τον παίκτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη Μορέλια η ΑΕΚ έχει συνάψει συνεργασία και το δημοσίευμα τονίζει πως όλα θα κριθούν από την παρουσία του Μεξικανού αμυντικού, ο οποίος, αν πείσει τον Ματίας Αλμέιδα, θα αποτελέσει μέλος της κιτρινόμαυρης ομάδας.

Ο Τρέχο τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει 33 συμμετοχές με την Ατλέτικο Μορέλια, σημειώνοντας μάλιστα κι ένα γκολ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και με τις μικρές ομάδες της Μορέλια, στη Βενάδος, ενώ έχει φορέσει και το εθνόσημο του Μεξικού στην Κ20.

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΞΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ