ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πάει για την αγορά του Γκατσίνοβιτς από τη Χόφενχαϊμ

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς
Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς EUROKINISSI SPORTS

Το Kicker σε σημερινό δημοσίευμά του αναφέρει ότι ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς είναι κοντά στο να υπογράψει στην ΑΕΚ με κανονική μεταγραφή, μετά την αδυναμία του Παναθηναϊκού να τον αγοράσει και την απροθυμία της Χόφενχαϊμ για νέο δανεισμό. Επιβεβαιώνει η Ένωση τις επαφές.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς επέστρεψε στη Χόφενχαϊμ, μετά από την ολοκλήρωση του εξάμηνου δανεισμού του στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η Χόφενχαϊμ δεν επιθυμούσε να παραχωρήσει με νέο δανεισμό τον Σέρβο μέσο, παρά μονό με κανονική μεταγραφή, όπως ανέφερε το Kicker σε παλαιότερο δημοσίευμά του. Το ίδιο γερμανικό Μέσο σε σημερινό (26/06) δημοσίευμά του αναφέρει ότι ο Κροάτης μέσος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, αλλά για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Μάλιστα η Ένωση θα τον αγοράσει σε μόνιμη βάση με τη Χόφενχαϊμ τον παραχωρεί για ένα πόσο άνω των δύο εκατομμυρίων ευρώ. Η Ένωση είχε ενδιαφερθεί για τον Γκατσίνοβιτς και στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, καθώς έχει τον ίδιο ατζέντη με τον Τσούμπερ, ωστόσο ο Παναθηναϊκός κινήθηκε πιο γρήγορα και τον έκανε δικό του.

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ επιβεβαιώνει τις συζητήσεις με τη Χόφενχαϊμ για την αγορά του Γκατσίνοβιτς, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αρέσει στον Ματίας Αλμέιδα.

Ο Γκατσίνοβιτς την περσινή σεζόν "έγραψε" 21 συμμετοχές, οι 15 εκ των οποίων με το τριφύλλι. Στο παρελθόν πλην της Χόφενχαϊμ έχει αγωνιστεί σε Άιντραχτ, Απόλλων Λεμεσού και Βοϊβοντίνα.

Θυμηθείτε την εξαιρετική ασίστ που είχε δώσει στον Αϊτόρ σε αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ:

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ