ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Η Χόφενχαϊμ δεν θέλει να επεκτείνει τον δανεισμό του Γκατσίνοβιτς, σύμφωνα με το Kicker

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη
Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη INTIME

Η Χόφενχαϊμ δεν επιθυμεί τον περαιτέρω δανεισμό του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, σύμφωνα με το Kicker, με τον Παναθηναϊκό να μπορεί να τον κάνει δικό του μόνο με αγορά.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς δόθηκε δανεικός από τη Χόφενχαϊμ στον Παναθηναϊκό τη φετινή σεζόν βοηθώντας ουσιαστικά τους πρασίνους με τις 15 εμφανίσεις του σε όλες τις κατηγορίες, προσφέροντας και τρεις ασίστ.

Το τριφύλλι θέλει να κρατήσει τον 27χρονο επιθετικό μέσο, ωστόσο όπως αναφέρει το Kicker η υπόθεσή του δεν είναι καθόλου εύκολη. Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση δανεισμού για τον Γκατσίνοβιτς, όμως σύμφωνα με τους Γερμανούς, η Χόφενχαϊμ δεν επιθυμεί να επεκτείνει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή της.

Αντ' αυτού είναι διατεθειμένη να τον πουλήσει, αλλά για ένα ποσό το οποίο ξεπερνάει τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Ως εκ τούτου είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει προοπτική εκ νέου δανεισμού του Σέρβου μεσοεπιθετικού, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Χόφενχαϊμ έως το 2024.

Μένει να φανεί αν ο Παναθηναϊκός θα κάνει κίνηση προκειμένου να προσφέρει χρήματα και να τον κάνει δικό του ή αν θα στραφεί σε άλλες λύσεις. Είναι κάτι το οποίο θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα.

Το Kicker αναφέρει πως ο Γκατσίνοβιτς θα επιστρέψει αυτό το Σαββατοκύριακο για να προπονηθεί με την Χόφενχαϊμ, υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού, Αντρέ Μπράιτενραϊτερ. Υπάρχει πιθανότητα παραμονής του, με τον Σέρβο να έχει στόχο την κλήση του στην εθνική ομάδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ