ΑΕΚ

Η ΑΕΚ "είναι πιθανό να αγοράσει τον Τσούμπερ" σύμφωνα με ιστοσελίδα της Φρανκφούρτης

Ο Στίβεν Τσούμπερ πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον Ατρόμητο
Ο Στίβεν Τσούμπερ πανηγυρίζει το γκολ κόντρα στον Ατρόμητο EUROKINISSI

Γερμανικό site προσδιόρισε ως "πιθανό" το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς από την Άιντραχτ του Στίβεν Τσούμπερ.

Η ιστοσελίδα Frankfurter Rundschau θεωρεί ότι είναι πιθανό το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς του Στίβεν Τσούμπερ. Το ΜΜΕ της Φρανκφούρτης αναφέρει ότι δύσκολα ο Ελβετός επιθετικός θα επιστρέψει στην Άιντραχτ, ύστερα από τις καλές εμφανίσεις του στην Ένωση.

"Το περασμένο καλοκαίρι, ο προπονητής Όλιβερ Γκλάσνερ πήγε στην Άιντραχτ απ' τη Βόλφσμπουργκ και γρήγορα έγινε ξεκάθαρο ότι ο Στίβεν Τσούμπερ θα δυσκολευτεί να έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Ο νέος προπονητής βασίστηκε σε άλλους παίκτες για τη θέση του και έγινε φανερό στον Ελβετό ότι οι ελπίδες να πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής είναι μάλλον λιγοστές", εξηγεί αρχικά σε ρεπορτάζ για τα πεπραγμένα του 30χρονου διεθνή στην Ελλάδα.

"Η Άιντραχτ και ο Στίβεν Τσούμπερ αποφάσισαν να χωρίσουν τους δρόμους τους. Ένας μονοετής δανεισμός συμφωνήθηκε με την ΑΕΚ. Ο ελληνικός σύλλογος διασφάλισε ρήτρα αγοράς για τον 30χρονο. Αν επιστρέψει στην Άιντραχτ, θα έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2023, αλλά είναι εξαιρετικά απίθανο να συμβεί αυτό".

Στη συνέχεια, το κείμενο αναφέρεται στις επιδόσεις του Τσούμπερ με την ΑΕΚ και καταλήγει ότι αυτές οδηγούν τους "κιτρινόμαυρους" στην παραμονή του παίκτη: "Θεωρείται πιθανό ότι ο ελληνικός σύλλογος θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς στο τέλος της σεζόν και ο Ελβετός θα μείνει παραπάνω στην ΑΕΚ".

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ