ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

H τελευταία ευκαιρία του Σιπνιέφσκι

H τελευταία ευκαιρία του Σιπνιέφσκι
Σιπνιέφσκι

Σε ηλικία 36 ετών και έπειτα από τρία χρόνια απραξίας ο αποφυλακισμένος Ιγκόρ Σιπνιέφσκι επιστρέφει στη Λοτζ (vd)

Ο 36χρονος πρώην παίκτης των Παναθηναϊκού, ΟΦΗ, Καβάλας και Καλλιθέας όπως επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του πολωνικού συλλόγου, Έντουαρντ Πότοκ θα επιχειρήσει να επανέλθει έπειτα από τρία χρόνια αγωνιστικής απραξίας στην ενεργό δράση.
«Θέλουμε να του δώσουμε μία ευκαιρία. Θα ξεκινήσει προπονήσεις μέχρι να βρεθεί στην κατάλληλη φυσική κατάσταση» τονίστηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Λοτζ. Ο Σιπνιέφσκι παρακολούθησε τη χθεσινή προπόνηση, ενώ εν συνεχεία ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με την δεύτερη ομάδα.

« Μεγαλύτεροι σε ηλικία ποδοσφαιριστές από μένα τα έχουν περίφημα στη Λοτζ. Γιατί να μην προσπαθήσω και εγώ; Δεν έχω ξεχάσει το ποδόσφαιρο» ισχυρίστηκε ο επιρρεπής σε εξωαγωνιστικούς πειρασμούς Σιπνιέφσκι.

Την προσπάθεια του Πολωνού επιθετικού στηρίζει και ο τεχνικός της Λοτς, Γκρεγκόρ Βεσολόφσκι. « Εάν ο Ιγκόρ είναι αποφασισμένος, είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρει».

Ο Σιπνιέφσκι αποτελεί είδωλο για τους οπαδούς της Λοτζ. Τον περασμένο Ιανουάριο προσπάθησε ανεπιτυχώς να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Τελευταία του ομάδα ήταν ή άσημη σουηδική Μπούκενφλο, από την οποία πέρασε ένα φεγγάρι το 2006. Ο «Σίπεκ» παραδόθηκε στο αλκοόλ με συνέπεια να πάρει την κατιούσα και να καταλήξει στη φυλακή. Τον περασμένο Ιούλιο αποφυλακίστηκε κάνοντας την αυτοκριτική του.

« Ανησυχώ για το μέλλον. Είμαι αλκοολικός, είναι μία ασθένεια όπως όλες οι άλλες. Νιώθω πάντως δυνατός, πιστεύω μπορώ να τα καταφέρω. Εδώ και αρκετό καιρό έχω σταματήσει να πίνω» δήλωσε πριν από μερικούς μήνες προσθέτοντας πως οι προσωπικοί του δαίμονες έχουν εξολοθρευτεί…

Δείτε ένα συγκλονιστικό video από τις περιπέτειες του Σιπνιέφσκι μέχρι και τον εγκλεισμό του στη φυλακή.
















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ