EURO

H εφιαλτική βραδιά του Μπέλαμι

H εφιαλτική βραδιά του Μπέλαμι
Μπέλαμι-Ουαλία

Απογοητευμένος από τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων κατά των παικτών της Εθνικής Ουαλίας στο ματς με το Σαν Σίρο, εμφανίστηκε ο αρχηγός Κρεγκ Μπέλαμι

Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ουραγό του ομίλου, ομάδα του Σαν Μαρίνο, η Ουαλία κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 και να αποφύγει την ακόμα μεγαλύτερη "κατακραυγή", όμως οι παίκτες δεν μπόρεσαν να γλιτώσουν από το "κράξιμο" των οπαδών τους, που έκαναν δύσκολη τη ζωή τους με συνθήματα που τραγουδούσαν εναντίον τους.
"Το βράδυ της Τετάρτης έπαιξα απέναντι στους πιο κακοπροαίρετους και μοχθηρούς φιλάθλους, αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Εθνικής Ουλίας", ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο αρχηγός της ομάδας, Κρεγκ Μπέλαμι και συνέχισε:

"Μπορούσες να το ακούσεις στον αγωνιστικό χώρο, η αντιμετώπιση που είχαμε από το κοινό ήταν πολύ άσχημη. Όταν τραγουδούν "δεν είστε ικανοί να φοράτε αυτή τη φανέλα", είναι δύσκολο για τους νέους παίκτες να αντέξουν το βάρος και την πίεση".


Ο πρώην άσος της Λίβερπουλ και από αυτό το καλοκαίρι της Γουέστ Χαμ, έπαιξε δύο 90λεπτα μέσα σε διάστημα πέντε ημερών μετά από εγχείρηση στη βουβωνική χώρα, με τον ίδιο να δηλώνει απογοητευμένος από τη στάση αυτή του κόσμου.

"Νομίζω ότι αξίζω κάτι καλύτερο από αυτό. Ο κόσμος μπορεί να μου κάνει κριτική. Όμως ένα πράγμα το οποίο δεν μπορεί κανείς μου αμφισβητήσει είναι η αφοσίωσή μου για τη χώρα μου", κατέληξε στις δηλώσεις του.





TAGS EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ